Moguće je! Kako otići u shopping i uštedjeti bez lova na popuste?

dm.hr
Vidi originalni članak

U svim prodavaonicama dm-a (i u dm online shopu) dostupni su proizvodi po Dobrim cijenama za koje nam, kako kažu u dm-u, jamče povoljniju kupnju - bez lova na popuste. Ove povoljnije cijene vrijede najmanje četiri mjeseca, pa smo odlučili provjeriti kako će se ovo jamstvo odraziti na naš novčanik.

Kako smo kupovali?

Popusti su najčešće ograničenog trajanja, odnose se na jedan ili manji broj brendova ili pak na kategorije proizvoda (primjerice make up ili proizvodi za čišćenje). Zato smo se pobrinuli da na naš popis za kupnju stavimo proizvode različitih kategorija i brendova. Make up, njega tijela, njega kose, pranje rublja… 

Što smo kupili?

Tako su se u našoj košarici našli šampon za kosu Elseve, losion za tijelo Biobaza Silky Comfort, tekući deterdžent za rublje Frosch baby, pasta za zube Colgate Max White Expert, gel za tuširanje Nivea u pakiranju od 750 ml, maskara Pupa Vamp! extra black i ruž za usne L'Oreal Color Riche Satin. Dok smo birali proizvode, zapisivali smo cijene koje su istaknute na policama u prodavaonicama, redovnu cijenu i Dobru cijenu.

Koliko smo uštedjeli?

Po redovnoj cijeni sve ove proizvode platili bismo 398,30 kuna, ali zahvaljujući Dobrim cijenama račun nam je bio 25 posto manji i iznosio je 297,90 kuna, i to bez korištenja bodova dm active beauty koji mogu donijeti dodatne značajne uštede prikupljanjem višestrukih bodova.

Što još trebate znati?

Ako želite znati više o Dobrim cijenama, posjetite dm-ovu internetsku stranicu i ne zaboravite dvije stvari:

  1. pri kupnji obratite pozornost na oznake za Dobre cijene koje se nalaze uz proizvode u prodavaonicama dm-a, kao što ste mogli vidjeti – isplati se;
  2. Dobre cijene vrijede i u dm online shopu.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr