Mladenki svekrvino ponašanje pokvarilo vjenčanje, a ona je imala objašnjenje: ‘’Bio je to i moj dan!’’

Shutterstock Svekrva može nekada i pokvariti vjenčanje
Vidi originalni članak
  • Po čemu pamtiš svoje vjenčanje? Onima  koji su rekli ‘sudbonosno da' sigurno naviru predivne uspomene
  • Događaje sasvim drugačijeg predznaka u sjećanje će dozivati jedna mladenka i to sve zbog svekrve
  • Mladenka se potužila kako se mama njezinog supruga usred slavlja presvukla u svjetlucavu bijelu haljinu, a njezino objašnjenje je bilo još jezivije

Vjenčanja je jedan od dana koji se pamte za cijeli život, a u sjećanje se uglavnom dozivaju sretne uspomene. Međutim, jedna mladenka svoje vjenčanje pamtit će iz potpuno krivih razloga koja imaju veze - sa svekrvom

Life&style 'Potrošila sam hrpu novaca za vjenčanje prijateljice, a ona mi je otkazala kad je čula što radim'

‘’Usred slavlja na mome vjenčanju, moja svekrva se odlučila presvući u bijelu svjetlucavu haljinu’’, potužila se mladenka na Redditu. 

Mladenka je čak sa svojim suprugom pravila društvo njegovoj mami dok je kupovala svečanu haljinu za ceremoniju te joj pomogla da odabere onu koja će svojom bojom odgovarati tematici vjenčanja. 

Nakon što je svekrva poželjela obući nekoliko modela kratkih iskričavih haljina, prepričala je mladenka, napokon je pronašala haljinu koja je od sviju dobila zeleno svjetlo. 

Međutim, na dan vjenčanja brat od mladoženje je uočio bijelu svjetlucavu haljinu koja je visila u jednoj od soba o čemu obavijestio mladenku, a koja ga je potom zamolila da haljinu sakrije u automobil kako njezina svekrva možda ne bi došla u iskušenje obući ju. 
Snalažljivu svekrvu to nije spriječilo da teatralno u sred ceremonije uskoči u bijelu svjetlucavu opravu što je potaknulo i govorkanja gostiju. Mnogi od njih pomislili su kako se svekrva ponašala neukusno i u manirama same mladenke. 

Ovo su najgore haljine koje su djeveruše mogle obući – mladenka je totalno u drugom planu

‘’Svekrva je komentirala kako je morala promijeniti haljinu jer, budući da je majka mladoženje, to bio i njezin dan’’, ispričala je razočarana mladenka. 

Mnogi korisnici interneta stali su njezinu obranu istaknuvši kako joj se svekrva trebala ispričati.

 ‘’Čudi me kako ogromna čaša crvenog vina nije našla put do njezine haljine, jer bi se to sigurno dogodilo da se radi o mome vjenčanju’’, jedan je od komentara. 

Posjeti Miss7.24sata.hr