Mjesec žena u Termama Tuhelj

arhiva
Kako je u ožujku Međunarodni dan žena, Terme Tuhelj pripremile su nekoliko malih iznenađenja koja će razveseliti svaku ženu!
Vidi originalni članak

Dan žena je prilika kada svaka žena zablista, da se osjeća kao da je sve podređeno samo njoj, no zašto bi taj poseban dan trajao samo jedan dan? U Termama Tuhelj pripremili su nekoliko malih savjeta kako se pripremiti za nadolazeće toplije dane te kako proslaviti mjesec žena. Prvo veliko iznenađenje je 50% popusta na cjelodnevno kupanje za sve pripadnice ljepšeg spola i to na sam Međunarodni dan žena. Isprintaj svoj kupon.

Ako ste wellness tip osobe, u ožujku se prepustite u ruke vrhunskih terapeuta SPAeVITA centra gdje pripremaju poseban Anti-age profilift tretman uz gratis Diamond essence lifting koji zaglađuje kožu i hidratizira je. Nakon što su vas razmazili u wellness centru, predlažemo vam da posjetite najveći Svijet sauna u Termama Tuhelj koji svakog utorka u terminu od 18:00 do 22:00 h otvara vrata samo ženama. Za vrijeme ladies day-a, pripadnice ljepšeg spola mogu uživati u različitim aroma programima, programima njege tijela, vrtloženje zraka, programi ledom kao i uživanje u različitim sobama za relaksaciju, visećim ljuljačkama i vodenim krevetima no ove godine pripremaju i 1 + 1 gratis program grožđem u 19:00 h. A ako želite wellness opuštanje spojiti s kupanjem na Vodenom planetu, tu je uvijek dnevni wellness paket prijateljice koji sadrži malo saunanja, malo kupanja i wellness iznenađenje.

Restoran Dvorac  Mihanović pripremio je posebnu proslavu uz tematsku kuhinju, živu glazbu i odličnu ponudu lokalnih vina u kojoj gosti mogu uživati svake subote od 20:00 h, a posebno ususret Mjesecu žena pripremaju i poseban menu. Ne smijemo zaboraviti ni Tjedan restorana koji započinje 10.03. i  traje do 19.03. gdje će gosti moći uživati u meniju od 3 slijeda uz čašu vina za samo 100,00 kn po osobi. 

A ako želite sve to zajedno objediniti i provesti nekoliko dana u renomiranim zagorskim termama, preporučujemo vam pravo proljetno buđenje osjetila uz 50% popusta na boravak 2. osobe i neograničeno uživanje u Svijetu sauna i Vodenom planetu. 

Razmazite se i proslavite Mjesec žena…sami, s prijateljicama, s djecom ili s voljenom osobom…sasvim je svejedno…bitno je da se posvetite sebi, svojim mislila i svojem unutarnjem razvoju. Osjećajte se WELLičanstveno.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr