miss7 se udaje: u novom serijalu pratimo mladenku Patriciju u pripremama za vjenčanje

Vidi originalni članak
  • U drugom po redu miss7 se udaje serijalu pratimo 26-godišnju Patriciju iz Samobora u njezinim pripremama za vjenčanje
  • U prvoj epizodi mladenka je odabrala vjenčanicu, a video možeš pogledati niže u članku
  • Pomažemo mladenki da izabere vjenčanicu, cipele, prsten, frizuru, makeup, tortu, buketić, glazbu...
  • Serijal u 5 nastavaka kreće danas, 7. siječnja, a epizode pratite na društvenim mrežama miss7

Nako što smo prije nešto više od godine sretno udali Ivu Kurtić, medicinsku sestru iz Siska i našu prvu miss7 mladenku, vraćamo se s novim serijalom miss7 se udaje. Ove godine u pripremama za vjenčanje pratimo 26-godišnju Patriciju Keserić iz Samobora. Ova politologinja koja se bavi digitalnim marketingom u pratnji novinarki miss7 kreće u potragu za svim potrebnim za taj veliki dan.

Patriciji ćemo tako pomoći da izabere savršenu vjenčanicu što je svakako najvažnije svakoj mladenki, ali i frizuru, makeup, cipele, vjenčani buketić, tortu, prstenje, glazbu i stil fotografija koje će joj ostati kao uspomena. Dobar dio toga miss7 Patriciji je poklonio za vjenčanje: tortu, cvijeće, čak i vjenčanicu!

Patricija će obići nekoliko renomiranih salona vjenčanica, isprobati mnogo različitih modela da bi se na kraju odlučila za jednu - savršenu. U izboru makeupa pomoći će joj visažistica Sanja Agić, isprobat će nekoliko lookova, od prirodnog do naglašenog i izazovnog. Poznati frizer Zoran Franić predložit će joj pak nekoliko različitih frizura koje će mladenka odmah i isprobati te će se u više navrata uvjeriti da je put od prve zamisli do konačnog izbora dug i pun neočekivanih preokreta.

Patricija je iskušavati i torte (najdraže su joj voćne), pozirati za fotografije, ali ne sa dragim nego s kumom Loredanom, uzbuđeno birati cipele, lijepe, seksi, elegantne, ali u kojima mora izdržati čitavu noć te buketić koji će nositi u ruci. Upoznat ćemo i mladoženju Marka koji će ispričati kako su se njih dvoje upoznali, zašto se zaljubio u Patriciju te kako ju je zaprosio. On će zajedno s mladenkom izabrati prstenje te glazbu za vjenčanje. "Sve samo ne ruralno!" zaključio je ovaj simpatični par koji se ipak nije odrekao ni tamburaša na svom vjenčanju.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE":

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr