Miss Boja: Haljinica bojalica koju djevojčice obožavaju!

Miss Porter
Jednom haljinicom ovaj je brend uspio spojiti dvije najveće ljubavi djevojčica: crtanje i haljine!
Vidi originalni članak

Miss Porter je prvi hrvatski dizajnerski brend namijenjen djevojčicama. Nakon godina rada kod najvećih svjetskih retailera u svijetu mode (poput Zare, Armanija i Burberryja), za Josipu Miličević Vrdoljak jedini logični korak bio je razvoj vlastitog brenda. Prije skoro pet godina, javila se ideja kako će to biti upravo brend za djevojčice.

 

"Prvi problem s kojim se susrećete prilikom osnivanja je naravno - ime. Nakon desetak odbačenih, napokon je došla i prava ideja. Vođena time kome je brend namijenjen i što on predstavlja, spojila sam dvije riječi Miss (na engleskom gospođica) i Porter (kao poveznica na bitan pojam u modi: pret-a-porter), a nastavno na samo ime brenda odlučila sam da i haljinice imaju svoja imena. Miss Boja, Miss Nina, Miss Zoie, Miss Blue - sve su dio naše male modne obitelji." 

 

Haljinice se u Hrvatskoj prodaju isključivo putem vlastitog web shopa, ali moguće ih je i dostaviti u sve veće svjetske zemlje. Također, Miss Porter u inozemstvu ima nekoliko suradnji s manjim concept storeovima te je brend polako, ali sigurno, prepoznat i van granica Lijepe naše. 

 

Međutim, ovo nije još jedan modni brend za djevojčice. Miss Porter nudi odjeću koja slavi zaigranost djetinjstva na jedan poseban, moderan i elegantan način. Kada smo vidjeli njihov najnoviji komad, ludo smo se zaljubili! Radi se o haljinici bojalici koja nosi ime Miss Boja, a dolazi u paketu s markerima za tekstil. Ovaj jedinstveni i inovativni proizvod potiče kreativnost kod djece jer djevojčice imaju priliku same urediti, dizajnirati i bojati svoju haljinicu. Izrađena je od 100-postotnog pamuka i proizvedena u Hrvatskoj, točnije u Ivankovu, mjestu nedaleko Vinkovaca, a za sada je dostupna samo u bijeloj boji. 


"Kako živimo u digitalnom dobu, željeli smo napraviti upravo suprotan proizvod koji će imati trajnu sentimentalnu vrijednost i biti izvrsna uspomena na djetinjstvo te u svakom pogledu biti u potpunosti personaliziran. Miss Boja je jedinstveni proizvod upravo zato što ga djevojčice ocrtavaju same, bez šablone i ustaljenih kalupa.", kaže Josipa i dodaje kako je Miss Porter uspio jednom haljinicom spojiti dvije najveće ljubavi kod djevojčica: crtanje i haljine! Haljinica dolazi u paketu sa 6 markera za tekstil, a crtež ostaje postojan i nakon pranja. Cijena paketa je 199 kuna, a zbog pristupačne cijene Josipa ističe kako je upravo Miss Boja jedan od njihovih najtraženijih komada i poželjan poklon za rođendan. Pa naravno, haljinica bojalica može biti zabava za cijelu obitelj!


"Djeca se danas, prema našem mišljenju, puno manje općenito sentimentalno vežu za stvari, bilo da su u pitanju igračke, odjeća ili nešto treće, a mi se nadamo (po reakciji naših kupaca, već i znamo) da je Miss Boja nešto što izaziva posebnu emociju."

Posjeti Miss7.24sata.hr