Mislila si da super pametni telefon mora puno koštati? Onda pročitaj ovo

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Moraju li kvalitetni proizvodi nužno biti i skupi? Mi smo oštri protivnici ovog razmišljanja pa ti rado otkrivamo proizvode koje krasi sjajan odnos cijene i kvalitete
  • Svog favorita smo pronašli i među pametnim telefonima, a riječ je o Alcatel 1 SE mobitelu
  • Uz sjajan omjer cijene i kvalitete, ove mobitele krasi i trostruka kamera, velika interna memorija, jednostavno rukovanje i dvije riječi koje su pravi melem za naše uši: dugotrajna baterija

Pri kupovini novih proizvoda pažnju prvenstveno obraćamo na njihovu cijenu. Kao kupcima, naš je glavni cilj pronaći proizvod koji će imati sjajan odnos cijene i kvalitete. Nasreću, za kvalitetne proizvode nije uvijek nužno izdvojiti mnoštvo novaca. Štoviše, nerijetko se iznenadimo nižom kvalitetom razvikanih proizvoda koje prati paprena cijena. U tom slučaju ispada kako smo preplatili željeni predmete te uviđamo kako u tim trenutcima ne vrijedi poznata poslovica "koliko para, toliko muzike".

Omiljeni s razlogom

Sjajan primjer ove tvrdnje možemo pronaći u industriji ljepote. Duge i voluminozne trepavice san su brojnih žena, a ostvariti ih mogu već zahvaljujući nizu pristupačnih drogerijskih proizvoda. Tako se među najbolje maskare na tržištu ubrajaju one brenda essence čija cijena iznosi tek tridesetak kuna! Nadalje, slična situacija se ogleda i u svijetu preparativne kozmetike gdje su tržište u kratkom roku osvojili brendovi kao što su Ordinary i CeraVe, čija je glavna misija upravo kvalitetna njega po pristupačnoj cijeni.

No, sjajan omjer cijene i kvalitete nije rezerviran isključivo za beauty svijet. Primjere možemo pronaći i u području uređenja interijera. Nekoć je opremanje doma najnovijim komadima namještaja zahtijevalo značajnije novčane zadatke, no širenje pristupačnih skandinavskih brendova, poput Ikee i Jyska, mnogima je znatno olakšalo proces uređenja životnog prostora, bez da je pritom narušena kvaliteta stanovanja. Proizvode koje krasi sjajan omjer cijene i kvalitete pronalazimo i u ponudi pametnih telefona, a jedan takav zamijetili smo u novoj Alcatelovoj ponudi.

Sjajna cijena, sjajna kvaliteta: Upoznaj Alcatel 1 SE

Nakon što je u 2020. godini Alcatel izbacio seriju 1, došao je red i na drugu ediciju imena 1 SE. Iznimno povoljna cijena glavni je adut modela 1 SE, no to svakako nije jedina prednost. Ovaj je model favorit među pametnim telefonima, posebno ako ti je jako bitan sjajan omjer cijene i kvalitete. I jedno i drugo kod ovog je mobilnog uređaja baš po mjeri svakoga!

Ujedno ga krase i trostruka stražnja kamera, baterija kapaciteta 4000 mAh te veliki 6,22-inčni Vast ekran HD rezolucije. Uređaj je manji nego većina ostalih pametnih telefona na tržištu, a upravo u tome se krije još jedna njegova prednost. Naime, zbog toga je znatno praktičniji, a budući da je i dosta tanak savršeno leži u ruci.

Mobitel je nezamisliv bez dobre kamere

Svi znamo kako kvaliteta kamere igra važnu ulogu pri odabiru našeg novog mobilnog telefona, a Alcatel je briljirao i na ovom polju. Stražnja kamera dolazi u kombinaciji 13 + 5 + 2 megapiksela, pri čemu se kamera od 5 megapiksela koristi kao širokokutna, a 2-megapikselna služi za dubinsko izoštravanje, odnosno zamućivanje scene.

Prednja kamera ima senzor od 5 megapiksela, što je također dosta impresivan podatak. U radu kamera pomaže i umjetna inteligencija koja će automatski podesiti postavke kako bi rezultat fotografiranja i u lošijim svjetlosnim uvjetima bio dobar.

Dugotrajna baterija, to je ono o čemu sanjamo

Ekran prekriva 87,18 posto prednje površine kućišta, a na stražnjoj strani koristi se radijalni dizajn čiju teksturu možete osjetiti pod prstima. Ondje je smješten i senzor otiska prsta, a telefon je osim njega moguće otključati i očitavanjem lica.

Osim što je jako cool, povoljan i ima mnoštvo zanimljivih karakteristika, ovaj je mobitel i energetski učinkovit. Baterija od 4000 mAh omogućit će ti da bez problema provedeš cijeli dan na mobitelu, čak i ako ga neprekidno koristiš. Zvuči kao san snova, zar ne?

A uz sve navedene pluseve, Alcatel 1 SE ima i 64 GB interne memorije, što je još jedan veliki plus s obzirom na njegovu cijenu. Ovaj pametni telefon možeš pronaći i u A1 ponudi, po cijeni od samo 9 kuna! Više detalja o ovoj super ponudi možeš pronaći na službenim stranicama spomenutog operatera.

Posjeti Miss7.24sata.hr