Mirisne svijeće za sve prilike

Ukoliko tražite prigodan poklon za posebne prilike, oduševit će vas limitirana ponuda Yankee Candle svijeća.
Vidi originalni članak

U trgovini Miris prirode u Mesničkoj 5 u Zagrebu možete pronaći posebnu limitiranu ponudu Yankee Candle svijeća. Primjerci prikladni za razne prigode odlikuju se modernim dizajnom i dugotrajnim mirisnim užitkom koji traje i do 160 sati.

Tako će svijeća Congradulations biti prigodna za trenutke kada trebate izraziti svoje čestitke. Bogat i ugodan miris vinograda s ekstraktima prirodnog voća lijepo će ispuniti gotovo svaki prostor. Za proslavu godišnjice odaberite pak poznati afrodizijak jasnog i intenzivnog mirisa, s izraženom zelenotravnatom notom obogaćen svježim nijansama. Rođendane možete uljepšati prigodnom svijećom koja miriše na kolačiće od vanilije pomiješane s prirodnim biljnim ekstraktom.

Ako želite nekome zahvaliti, učinite to Thank you svijećom koja se odlikuje harmoničnim mirisom čokolade, metvice i aromatičnog bilja. Ukoliko pak nekome želite iskazati svoju naklonost, svijeća To someone special idealan je način – miris cvijeta gardenije također je simbol ljubavi i harmonije.

Yankee Candle svijeće sadrže čiste i prirodne mirisne ekstrakte, prirodni pamuk i vrhunski parafin. Svojim modernim dizajnom prilagodit će se svakom prostoru, kako izgledom, tako i bojom i mirisom. Pakirane su kao svijeće u čaši, u staklenci, kao male mirisne svijeće ili u obliku mirisnog voska.

Posjeti Miss7.24sata.hr