MedContourom protiv celulita

Davor Puklavec/ Pixsell
U Poliklinici Sinteza se od početka ožujka ove godine primjenjuje najnoviji pristup tretiranju lokalnih nakupina masnog tkiva i tvrdokornog celulita. Tim stručnjaka u Poliklinici Sinteza smatra kako svaka žena zaslužuje mogućnost izražavanja svoje unutarnje i vanjske ljepote, pa su osmislili jedinstveni koncept u oblikovanju tijela koji se sastoji od kombinirane terapije laserskom lipolizom, MedContourom i limfnom drenažom.
Vidi originalni članak

Ovakav multidisciplinaran pristup svakom pacijentu jedinstven je u Hrvatskoj, a novi tretman odlučila je isprobati i pjevačica Martina Vrbos.

Top tretman u području estetske medicine

Redakcija Budi.INa posjetila je Polikliniku Sinteza gdje je razgovarala s direktoricom poliklinike dr. Jeannette Gjurić koja nam je otkrila kako je i sama isprobala Med 2 Contour tretman za neinvazivno oblikovanje tijela i uvjerila se u njegovu učinkovitost. 'U Poliklinici Sinteza smo s dolaskom proljeća odlučili ponuditi pacijentima novi tretman za oblikovanje tijela. Osobno sam bila na nekoliko testnih tretmana, jer nisam željela kupovati medicinski aparat dok se ne uvjerim u njegovu efikasnost. Jako sam zadovoljna s rezultatima, mogu reći da se po tretmanu gubi i do 2,5 centimetra, a nakon pet tretmana, pacijent izgubi čak dva do tri kilograma masnog tkiva. Najveći rezultati postižu se u području trbuha i bedara'.

'Broj dolazaka je individualan, ali potrebno je napraviti barem pet tretmana kako bi se vidjeli rezultati. Dolaze nam i muškarci i žene, osobe svih životnih dobi, a sam tretman nema nikakvih štetnih nuspojava. Potrebno je napraviti sedam do deset dana razmaka između svakog tretmana, a važno je napomenuti kako se ovakvi tremani mogu raditi isključivo u poliklinikama', ispričala nam je dr. Jeannette Gjurić.

Kako djeluje Med 2 Contour tretman?

MedContour je dokazano najbolji neinvazivni tretman oblikovanja tijela na svijetu, 100 posto je siguran - potvrđen je od najrigoroznije agencije za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja - FDA. Ovaj najsuvremeniji uređaj rabi nisku i visoku fokusiranu ultrazvučnu frekvenciju koja omogućava duboko i ciljano prodiranje u masno tkivo. Postupak se izvodi pomoću posebne sonde u koju su ugrađene dvije međusobno usklađene ultrazvučne glave u kombinaciji s vakumom koji omogućava podizanje i fiksiranje masnog tkiva unutar sonde. Ova ultrazvučna tehnologija uništava masne stanice i smanjuje njihov broj. Pritom okolno tkivo, koža, krvne žile i vezivo ostaju očuvani. Produkti koji nastaju razaranjem masnih stanica jednostavno se izlučuju putem limfnog sustava, pa je stoga idealno ovaj tretman upotpuniti limfnom drenažom.

Zašto isprobati Med 2 Contour tretman za oblikovanje tijela?

  • trenutno jedini uređaj na svijetu koji omogućuje trajne rezultate
  • rezultati su odmah vidljivi – u prosjeku smanjuje obujam od 2,5 cm nakon prvog tretmana
  • uspješno reducira celulit i zateže kožu
  • popravlja tonus kože
  • uklanja lokalizirane masne naslage
  • učvršćuje potkožno masno tkivo
  • 100 posto je siguran jer je potvrđen od najrigoroznije agencije za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja - FDA
  • pacijenti ga opisuju kao vrlo ugodnu masažu
  • potpuno je bezbolan
  • nije potreban oporavak nakon tretmana, možeš ga napraviti za vrijeme pauze na poslu, poput "lunch break" tretmana
  • na najvećem medicinskom kongresu estetske medicine u Las Vegasu 2011. godine, ovaj je postupak dobio nagradu za najbolji neinvazivni tretman za oblikovanje tijela

Što se sve može tretirati:

  • lokalizirano masno tkivo
  • donji dio leđa
  • trbuh
  • stražnjica
  • bokovi
  • ruke
  • tvrdokorni celulit
  • područje grudnjaka

Više info na www.poliklinika-sinteza.hr

Komentar Martine Vrbos

Pjevačica Martina Vrbos, koja trenutno priprema novi ljetni album isprobala je Med 2 Contour tretman u Poliklinici Sinteza.

Pitali smo je zašto se je odlučila na ovaj tretman te koliko joj je bitna ljepota u svakodnevnom životu. 'Ljepota mi je naravno važna kao i svakoj ženi, pa veliku pažnju posvećujem svojem licu. Svaki dan se rado šminkam, važna mi je dobra frizura, volim se igrati s različitim bojama na licu, a u Polikliniku Sinteza dolazim često na tretmane mezoterapije lica jer sam zadovoljna rezultatima i imam puno povjerenje u njihov tim stručnjaka', ispričala nam je Martina Vrbos.

Martina je otkrila kako nema problema s celulitom, ali ima jače noge i bedra, pa je odlučila isprobati novi tretman Med 2 Contour kako bi smanjila obujam i oblikovala tijelo. 'Željela sam skinuti višak masnih naslaga na tijelu te učvrstiti noge, unutrašnji dio bedara i trbuh. Planiram proći svih pet tretmana i tako se pripremiti za nadolazeću ljetnu sezonu', kaže simpatična pjevačica.

Posjeti Miss7.24sata.hr