Maštovit dizajn Progetti satova

Odnedavno je u Ro Collection showroomu moguće kupiti Progetti satove, a između ostalih dostupni su i modeli Fun time te Target koji se nalaze i u trgovini dizajnerskih predmeta Muzeja suvremene umjetnosti u New Yorku.
Vidi originalni članak

Satove Progetti odlikuju dizajn i kvaliteta karakteristični za vrhunske talijanske proizvode te su namijenjeni onima koji traže kombinaciju  stila i elegancije. Progetti satovi prepoznatljivi su po visokoj kvaliteti materijala od kojih su napravljeni, finom ručnom radu te detaljima kojima je posvećena posebna pažnja.

Sat Fun time sastoji se od trinaest plastičnih okruglih diskova koji se na nebrojeno različitih načina mogu postaviti na zid i tako predstavlja umjetničko djelo koje se, po želji vlasnika, može neprestano mijenjati. Na središnjem disku su kazaljke koje označavaju vrijeme i u njemu se nalazi baterija koja pokreće sat. Ostalih dvanaest diskova obilježeni su brojevima od 1 – 12. Cijena ovog modela je 2.470 kuna.

Za razliku od Fun timea, sat Target napravljen je od drva i dolazi u nekoliko kombinacija boja: crno-bijeloj, crveno-zelenoj, zeleno-žutoj te kao trobojni u bojama talijanske zastave. Mjesto u MoMA-inoj trgovini pronašao je svakako najšareniji sat iz kolekcije na kojem su boje poslagane od tamno-crvene, preko svjetlijih nijansi crvene i zelene do tamno zelene na najužem krugu. Cijena ovog sata je 1.829 kuna.

Posjeti Miss7.24sata.hr