Maja Šuput i Marko Grubnić otkrili Neveni vole li više botoks ili filere

Screenshot/aperolspritzofficial
Vidi originalni članak
  • Jučerašnjom emisijom počela je nova sezona talk showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima'
  • Čast da budu prvi gosti pripala je pjevačici Maji Šuput i modnom stilistu Marku Grubniću pa su s Nevenom pretresli aktualnosti 
  • U emisiji nije nedostajalo zabave pa su se tako najbolji prijatelji prisjetili i nekih prošlih vremena uz fotografije iz naše arhive

Nakon što je u srpnju završila prva sezona talk showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' u kojoj je Nevena Rendeli ugostila brojne poznate osobe s domaće scene, mnogi su jedva čekali novu sezonu. Ona je započela s gostima koje su gledatelji najviše tražili, a riječ je o pjevačici Maji Šuput i stilistu Marku Grubniću.

Znamo da je dobra zabava gdje god se pojavi Maja, a tako je bilo i ovog puta. Najbolji prijatelji, ali i poslovni suradnici Maja i Marko javili su se s kauča, a neko vrijeme su im društvo pravili i Markovi preslatki psići Casper i Castro. S obzirom na to da je pjevačica trudna, nazdravili su sa sokom od lubenice i zabava je mogla početi.

Za zagrijavanje, pretresle su se aktualne teme kao što je mogući lockdown i situacija oko koronavirusa, kao i američke predsjedničke izbore te sukob predsjednika Milanovića i premijera Plenkovića. Znamo da se suprotnosti privlače, a to su dokazali i jučerašnji gosti sa svojim suprotnim mišljenjima - za Marka je lockdown dobra opcija, dok Maja smatra baš suprotno, a kad je sukob u vrhu domaće politike u pitanju, Maju to zabavlja, no Marku to nije simpatično. Jedino oko čega su se odmah složili je da će im nedostajati, sada već bivša, prva dama Amerike, Melania Trump, čiji modni izričaj jako vole.

Također, razgovarali su i o Majinoj trudnoći te je Marko otkrio kako jedva čeka da Maji naraste trbuh te je najavio da možemo očekivati neočekivano što se tiče stajlinga jer žele pokazati ljudima kako mogu izgledati trudnički stajlinzi. Inače, Marko je bio prva osoba, nakon Majinog supruga Nenada, koja je saznala za trudnoću, a oboje znaju spol bebe, no neko će vrijeme za javnost to ostati njihova tajna.

Nevena je našim gostima pokazala i neke njihove zajedničke stare fotografije na koje su oni možda i zaboravili, tako da su se dobro nasmijali. Iako su im u komentarima gledatelji pisali kako su prije izgledali bolje, Marko je jednostavno odgovorio: ''Meni su super te stare fotke! Svi si mi najbolje izgledamo sada, na kraju krajeva, što nam se nije svidjelo smo si ispravili te smo si danas OK i ne bismo više ništa mijenjali.'' Isto tako, stilist se osvrnuo i na to što ga prozivaju zbog korištenja filtera i photoshopa na što je on jednostavno rekao da je to njegovo pravo i da time nikoga ne ugrožava. 

Kao i svim gostima do sada, tako su ILI - ILI pitanja dočekala Maju i Marka. Na pitanje botoks ili fileri oboje su u glas odgovorili - i jedno i drugo, ali su priznali da možda ipak više bole botoks, a kad je došlo pitanje čitanje ili kuhanje, prijatelji su se opet podijelili pa se tako Marko odabrao kuhanje, a Maja čitanje. Marku je draži Pariz, Maji London, a na pitanje puno i jeftino ili malo i skupo, kao iz topa su u isto vrijeme odabrali malo i skupo. 

Za kraj ih je dočekalo pitanje s kojim bi svjetskim celebrityjem otišli na večeru. Marko se odlučio da bi to bila Kim Kardashian jer smatra da bi jako puno naučio od nje, dok se Maja odlučila za Piercea Brosnana. Čak je rekla da će i njen suprug kad ostari sličiti na njega jer je već počeo sijediti, slično se odijevaju i šarmantni su.


Dok čekaš novu epizodu, jučerašnje zabavne minute emisije 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' možeš pogledati na Facebook stranici miss7 i missBlog kao i na miss7 Instagramu.

Posjeti Miss7.24sata.hr