Ležaljka za ružičaste snove

Promo
Dok nas žuljaju stijene ili se znojimo na plastičnim ležaljkama na Jadranu, sanjati možemo o divnom komadu koji potpisuje francuski dizajner Marc Ange
Vidi originalni članak

Plastične ležaljke na plažama, kao i neudobne stijene još nam privlačnijom čine udobnu počivaljku u lounge stilu koju potpisuje francuski dizajner Marc Ange. Ni trunke neukusa, palme nisu kao s otoka sreće opjevanog u prastarom hitu nego metalne, a prostrani krevet zove da u njemu provedemo lijeno popodne negdje na moru. Može i našem. Što se vjerojatno neće dogoditi, ali i ovako se možemo diviti lijepim predmetima.

Ležaljka ima i prigodno ime, La Refuge, odnosno "utočište" što i jest, mala oaza za opuštanje. Predstavljena je u Milanu, a ubrzo je postala projekt s milanskog Salone del Mobile koji je najviše zapalio Instagram. Prostrana konstrukcija od tikovine na kojoj počiva krevet s jastucima, zaštićena je "suncobranom" od stiliziranog palminog lišća koje nudi hlad, a postoji u ružičastoj boji za otvorene prostore te plavoj i zelenoj za one koji ovakav krevet žele imati u interijeru. 

 

 miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

 

Posjeti Miss7.24sata.hr