Lego je predstavio svoj adventski vijenac i božićnu zvijezdu - idealno za sve kojima ne uspijeva održati cvijeće živim

LEGO Lego božićni ukrasi
Vidi originalni članak
  • Premda još lovimo ugodno jesensko sunce i uživamo u ispijanju kave na terasama kafića, već polako se počinju pojavljivati božićni ukrasi na tržištu (ipak je manje od 100 dana do blagdana)
  • Lego nije bez razloga jedan od najprodavanijih brendova igračaka već desetljećima, a posljednjih godina doista nudi brojne prigodne setove 'za velike i male'
  • Lego adventski vijenac i božićna zvijezda idealan su (i nadasve originalan) ukras za sve koji baš nisu najspretniji s biljkama, a također 'kriju dijete u sebi' 

Lego je brend igračaka za djecu za koji su vjerojatno svi čuli i žude za njegovim proizvodima, ali već odavno se razvio i u brend „za odrasle“, a osobito kolekcionare igračaka. Razni Lego setovi danas su kultni i doista originalni – rijetko se na tržištu igračaka može pronaći nešto slično. Takav je slučaj i kod božićnih ukrasa koje je predstavio Lego, a riječ je o božićnoj zvijezdi i adventskom vijencu. 

Lego božićni vijenac 

'Lego Icons Wreath' (adventski vijenac) prikladan je za ukrašavanje zidova i stolova, a ovaj impresivni primjerak izvrsna je ideja za poklon za blagdane ili bilo koju drugu posebnu prigodu. Vijenac dolazi s četiri petlje za vješanje, a možeš birati između crvenog, plavog i bijelog voća ili kreirati vlastitu kombinaciju. Postavi još i kriške naranče, štapiće cimeta i češere te bogato zeleno lišće za savršen izgled. Vijenac se sastoji od 1194 „kockica“, visok je preko 7 cm, dugačak 37 cm i širok 37 cm i doista je fora! Cijena seta je 99,99 eura. 

Life&style Kao predivna posteljina naših baka: Zara Home osvojila nas je kolekcijom s izvezenim detaljima

Lego božićna zvijezda

Stvori elegantan cvjetni izložak koji ne zahtijeva održavanje s ovim 'Lego Icons Poinsettia' (Lego božićna zvijezda) kompletom za izgradnju biljnih ukrasa za odrasle. Prepusti se užitku slaganja ili počasti voljenu osobu ovim bezvremenskim cvjetnim izloškom, jer Lego božićna zvijezda je i savršena ideja za poklon.

Ova Lego replika biljke prikazuje božićnu zvijezdu smještenu u tegli za cvijeće s pletenom košarom i ima zeleno lišće i pet živopisnih crvenih cvatova. Cijena je 49,99 eura. 

Life&style U H&M Home su stigli božićni ukrasi, a ovi će se svidjeti svim curama koje vole vino, torbice i parfeme

Posjeti Miss7.24sata.hr