Lea i Iva su provele nezaboravan vikend u Splitu i s nama podijelile svoje iskustvo

Privatna arhiva
Vidi originalni članak
  • Sjećaš li se kada smo miss7 čitateljice pozvali da nam pošalju omiljenu fotografiju street arta iz svog grada i jednu od njih obećali bogato nagraditi?
  • E, pa obećanje smo ispunili!
  • Dobitnica Lea Cindrić, koja je svojim fotoobjektivom zabilježila najljepše street art djelo u Rijeci, gdje živi i studira, osvojila je vikend-putovanje iz snova koje je odlučila podijeliti sa svojom najboljom prijateljicom Ivom Krovinović.

Zahvaljujući SEAT-u djevojke su dobile na korištenje novu SEAT Aronu koju su imale priliku testirati tijekom sedam dana, ali i vikend u luksuznom hotelu Radisson Blu Resort & Spa u Splitu. Dakle, sve što dvjema djevojkama treba za predah od obaveza i dobru zabavu.

Prije nego se upute u Split, prvi korak je bio preuzimanje automobila. Neodoljivi gradski SUV prekrasne plave boje pokazao se prostranim za dvije djevojke spremne za dobar provod, a čak je i prtljažnik zadovoljio stroge ženske kriterije. Znate kako je to sa ženama... dvije žene i pun prtljažnik stvari. Jer nikad ne znaš kad će ti zatrebati baš te cipele ili će naglo zahladiti. 

Lea i Iva su s osmijehom na licu preuzele ključeve svoje nove najbolje frendice SEAT Arone i tu započinje avantura... Putovanje do Splita nikad nije bilo zabavnije, kaže nam Lea, a tek provod u gradu pod Marjanom...

''Kod auta nam se svidjela njegova prostranost i udobnost. Imale smo dovoljno mjesta za sve naše stvari, a vožnja je bila ugodna. Arona je auto taman veličine i jačine za dvije cure'', rekla je Lea i ukratko nam prepričala njihova tri dana boravka u Splitu.

Djevojke su se zasluženo odmorile i iskoristile protekle dane u Splitu za posvećenost sebi. Smijeha, relaksacije i uživanja u dobroj hrani nije manjkalo. 

''Vikend u Splitu nam je bio pun pogodak zbog vremena, bilo je sunčano, toplo, odmarale smo najviše u hotelu, išle u spa i na bazene, šetale gradom, jele finu hranu i ispijale kave na rivi i u baru hotela. Radisson Blu Resort & Spa nas je oduševio, od samog izgleda hotela i ponude sadržaja kao što su saune, bazeni, masaže, bar i restoran, pa do pristupačnog i dostupnog osoblja u svakom trenu. Ipak, ono što nas je možda najviše osvojilo je sama lokacija hotela s odličnim pogledom'', dodala je Lea.

Da su vikend iskoristile najbolje što su mogle, svjedoče i njihove fotografije s putovanja koje će, baš kao i uspomenu na zajedničko putovanje, čuvati godinama. Lea i Iva najbolji su dokaz da su najljepša putovanja upravo ona koja dijeliš s najboljom frendicom. 

Ahhh, malo im čak i zavidimo... dugo već nismo bili na odmoru. Možda će se netko i nama smilovati pa i nas dočekaju ključevi nove SEAT Arone i soba s pogledom na more u hotelu Radisson Blu Resort & Spa. Nikad se ne zna!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr