Kviz o navikama spavanja: Ana i Jole Čagalj

Dormeo
Vidi originalni članak

Provjerili smo koliko dobro Jole i Ana Čagalj poznaju međusobne večernje rituale. Pitali smo ih jednaka pitanja te usporedili njihove odgovore. Saznali smo na čemu im je draže spavati i čime se pokrivaju. Koliko točnih odgovora je imao Jole, a koliko Ana - saznajte u videu.

Glazbenik Joško Čagalj Jole, poznat po svojim energičnim nastupima i veseloj naravi, najviše cijeni vrijeme s obitelji i zdravlje, a zna da je jedan od preduvjeta za to kvalitetan san. Nakon posjete obiteljskim prijateljima, Jole i supruga Ana iskusili su čari spavanja na Dormeo madracu i bez previše razmišljanja odlučili opremiti krevete Dormeo madracima i u svom domu. Kao dugogodišnji korisnici Dormeo proizvoda, Jole i njegova obitelj rado su sudjelovali u Dormeo kampanji.

Ana i Jole savršeno se slažu u jednoj stvari – uz lijepe snove, život je pjesma. Za svoju spavaću sobu odabrali su Dormeo Ergo Comfort koji pruža savršenu potporu kralježnici tijekom cijele noći. S obzirom na to da vole spavati na madracu različite čvrstoće, ovo je bilo idealno rješenje za njih jer je čvrstoća madraca prilagodljiva, a ima i perivu navlaku – idealno kada se dogode neizbježne nezgode uz četvero malene djece. Obitelj Čagalj odabrala je svoj omiljeni madrac, a vi svoj možete naručiti na dormeo.com.hr uz -20% popusta do 30.8.2021.

Posjeti Miss7.24sata.hr