Želiš li i ti photobooth na svom vjenčanju? Imamo prijedlog za tebe

PR/WhatsApp
Vidi originalni članak

Studio numero five je kreativni studio kojemu je glavna misija stvaranje kreativnog sadržaja i jedinstvenih proizvoda s pričom. Trenutno u ponudi imamo VW camper photo booth i vintage photo booth uz photowall s pozadinom savršenom za sve vrste korporativnih i društvenih evenata. Tu smo da prije vašeg vjenčanja opustimo i zabavimo goste naših photo booth-om i pozovemo ih na zajedničko stvaranje uspomena. Isto tako da vašim poslovnim partnerima i klijentima damo dodatni sadržaj i zabavni moment kako bi se na vašem domjenku osjećali ugodno i kako bi potaknuli međusobnu komunikaciju među posjetiteljima eventa.

U Studio numero five ponudi posebno mjesto zauzima naš retro ljubimac - vintage photo booth. Stvaranje ovog proizvoda zahtijevalo je jako puno rada, volje i ljubavi. Ručno rađen od punog drveta bukve originalan je do posljednjeg detalja. Upravo uz dašak sredine prošlog stoljeća, ali uz bok najnovijim tehnologijama stvaranja fotografija, glava misija vintage photo booth-a je – stvaranje novih uspomena!

Uz uvijek zabavni i opušteni vintage photo booth u ponudi nudimo drvenu i metalnu konstrukciju koja uz prikladne dekoracije u Studio numero five stilu stvaraju pozadinu za fotografiranje, tj. photowall. Photowall je zamišljen kao mjesto okupljanja vas i vaših gostiju gdje ćete stvarati nove uspomene i obilježiti važne trenutke. Svojim atraktivnim, ali pristupačnim izgledom poziva na druženje i obilježavanje sretnih trenutaka u obliku fotografija. Njegova glavna misija i ultimativni cilj je – povezati ljude!

Posjeti Miss7.24sata.hr