Dobitnici: Osvojite karte za koncert grupe Elemental u Tvornici

Maja Bota
Grupa Elemental 16. studenog će u zagrebačkoj Tvornici Kulture proslaviti svoj 15. rođendan i “prošetati” nas kroz karijeru te promovirati novi album "U redu je" koji je naišao na sjajne reakcije publike diljem regije.
Vidi originalni članak

Dobitnici koji su svojim komentiranjem na Budi.IN Facebook stranici osvojili 6x2 ulaznice za zagrebački koncert su:

  • Rajna Zgonjanin 
  • Marija Đurđa Marušić 
  • Tomislav Drašković 
  • Dalibor Ujlaki 
  • Barbara Benčić 
  • Marta Mikulčić

Čestitamo sretnim dobitnicima! O preuzimanju nagrade biti ćete obaviješteni putem Facebooka.

Elemental će se u Tvornici okupiti u staroj, prvobitnoj postavi – nakon čak deset godina Remi i Shotu na pozornici pridružit će se MC Ink (Gordan Radočaj) s kojim je Elemental snimio prva dva albuma. Zajedno će u "old school" bloku izvesti neke od najupečatljivijih pjesama koje su drmale zagrebačkom hip-hop scenom u njezinom začetku. Jake old school snage podržat će i DJ Oli do Boli s kojim je Elemental u svojoj nekadašnjoj postavi nastupao u ranim danima.

Ovo je fenomenalna vijest za sve koji su pratili Elemental od samih početaka, a za nove fanove benda, ovo će biti sjajna prilika da vide kako je bend nekada zvučao. U Velikom pogonu Tvornice bendu će se tijekom cjelovečernjeg showa pridružiti ženski zbor "Pičvajz", plesači jedne od najkvalitetnijih plesnih skupina Atomic Dance Factory, DJ-i Denna M., Basta i Freez, ali i gudački kvartet. Za vizualni show zadužen je kreativni dvojac Vawa. Koncert će biti i promocija novog albuma "U redu je" koji je pobrao odlične reakcije publike diljem regije.

Bit će to zaista nezaboravno rođendansko slavlje kakvo i zaslužuje ovaj bend koji već 15 godina aktivno radi i beskompromisno stvara sjajnu glazbu, a tijekom godina se profilirao u jedno od vodećih imena regionalne scene. 

Karte se mogu Tvornici Kulture kupiti u pretprodaji po cijeni od 50 kn, dok će na dan koncerta stajati 70 kn. Pretprodajna mjesta Tvornice Kulture provjerite na www.tvornicakulture.com. Vrata Tvornice otvaraju se već u 21 sat, kad će zagrebački DJ Denna M ugrijati posjetitelje željne svirke Elementala.

Posjeti Miss7.24sata.hr