Koliko zapravo vremena trošimo na kućanske poslove?

U užurbanoj svakodnevici, žene imaju sve manje vremena za sebe. Istraživanja pokazuju da žene koje su u radnom odnosu imaju samo 30 minuta dnevno za sebe te da mnogo više vremena troše na kućanske poslove. Čak 75 posto žena radi 12 sati na dan, a 31 posto ih kaže da imaju samo 30 minuta dnevno za sebe. 55 posto žena vječno se bori s vremenom, a 60 posto ne uspije napraviti što mora. Zvuči vam poznato? Vjerujemo da zvuči, jer žene danas uistinu imaju sve manje vremena za sebe s obzirom da pokušavaju uskladiti sve obveze kod kuće i na poslu.
Vidi originalni članak

I dok se poslovne obveze često ne mogu kontrolirati, kućanski se poslovi mogu organizirati tako da ipak uštedite što više vremena na njima, a da istovremeno osigurate čist i uredan dom.

Jedan od ključnih faktora za uštedu vremena su – pravi kućanski aparati. Pritom mislimo na aparate koji će biti vaš najbolji saveznik u uređenju doma i odraditi ono što vam je najvažnije – očistiti dom maksimalno učinkovito bez da trošite i minutu svog vremena više nego što je to potrebno. Jedan od nezaobilaznih uređaja u održavanju vašega doma je i usisavač. Posebno je važno da ste nakon usisavanja sigurni da ste detaljno očistili svoj dom i da sljedećih nekoliko dana svoje vrijeme možete rezervirati za vaše najdraže aktivnosti i odmor. Naravno, da biste sve to dobili, potrebo je odabrati i kvalitetan proizvod. U ovom slučaju, usisavač koji će biti pravo malo tehnološko čudo gladno prašine i spremno da vam maksimalno uštedi vrijeme. Jedan od takvih, za vas idealnih, kućanskih saveznika je i Philips Performer Expert, iz najnovije generacija usisavača A razreda, koji će vam usisavanje učiniti lakšim i učinkovitijim nego ikad. A evo i zašto:

  •        Usisna četka 3u1 TriActiveMax iznimno dobro prijanja na tepih te „iskopava i usisava i najsitnije i najdublje ukorijenjenje čestice prašine iz tepiha
  •        Jednostavnim pritiskom nožne sklopke na usisavaču izvlače se i dvije pomoćne četke sa svake strane usisne četke, a regulatorom jačine na ručki ili aparatu odabire se željena usisna snaga (za parket, tepih ili namještaj)
  •        Pomoćne četke bez previše manevriranja mogu zahvatiti prašinu iz kutova i oko namještaja, a  glava četke je pametno dizajnirana pa se može uvući i u uske prostore između komada namještaja te tako još više olakšava i skraćuje vrijeme usisavanja
  •       Zahvaljujući tehnologiji AirFlow Max usisna snaga se ne smanjuje s razinom napunjenosti vrećice, što znači da možete usisavati istom snagom, bez potrebe neekonomičnog mijenjanja vrećice na pola napunjenosti
  •       Ovaj usisavač odličan je i za osobe sklone alergijama jer filter HEPA13 i AirSeal zadržavaju čak i najsitniju prašinu prije ispuhivanja zraka, što osigurava okruženje bez prašine te čist zrak bez alergena. Tako je zrak koji izlazi iz usisavača čišći od zraka u prostoriji.

Ako ste nakon ovih informacija bliži odluci da kupite usisavač koji će vam uistinu pomoći prilikom čišćenja vašeg doma, evo još jednog ključnog argumenta za kupnju.

Philips je za sve kupce najnovijih usisavača organizirao i posebnu promociju – 60 dana probnog korištenja kojom se kupcima usisavača linije ECO u roku od 60 dana od kupnje omogućava povrat novca. Uz to, Philips osigurava i 5 godina jamstva na kupnju određenih modela. Naime, uz standardno dvogodišnje jamstvo, kupci uređaja prijavom na Philips web dobivaju dodatne još tri godine jamstva. Promocija traje sve do 31. prosinca u svim većim trgovinama tehničke robe.

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr