Koji se horoskopski znakovi međusobno nerviraju?

Getty Images
Kad se ovi horoskopski znakovi sretnu, uvijek frcaju iskre
Vidi originalni članak

Neke kombinacije horoskopskih znakova su predodređeni za ljubav, neki su idealni prijatelji, a neki se pak jednostavno ne podnose – otkrivamo koji. 

Vodenjak

Bikovi, koji uvijek ambiciozno prate sva pravila i imaju besprijekorno organiziran život, sanjarima rođenima u znaku Vodenjaka jako idu na živce. 

Ribe

Kreativna i osjećajna priroda Riba nikako ne podnosi glasne Strijelce koji su uvijek u potrazi za pažnjom. 

via GIPHY

Ovan 

Gotovo ništa ne može zaustaviti Ovna. Ambiciozni su i s puno elana im uspijeva izvršiti svaku zadaću. Ljudi koji se nećkaju, poput Blizanaca, koji ih svojim bespotrebnim promišljanjem mogu spriječiti na putu do cilja, trn su im u oku. 

Bik 

Pouzdani, puni povjerenja i vrlo često duhovni, Bikovi teško mogu razumjeti naporne cjepidlake poput onih rođenih i znaku Jarca

via GIPHY

Blizanci 

Živahni, komunikativni te ponekad hiroviti, Bliznaci ne mogu pronaći zajedničku riječ s introvertiranim i pasivnim Ribama

Rak 

Puni ljubavi, suosjećajni i romantični kakvi jesu, Rakovi se lako mogu iznervirati zbog naglih i temperamentnih Škorpiona

OPREZ Ovi horoskopski znakovi prejako vole - i zbog toga pate

Lav 

Samouvjereni Lavovi žude za pažnjom i ne podnose kad im netko ukrade predstavu. Nije ni čudo da se zbog toga često ne slažu sa pripadnicima vlastita horoskopskog znaka, Lavovima

via GIPHY

Djevica 

Uvijek su vrhunski organizirane, pomalo neurotične, vrlo uredne, ali pomalo u stresu. Ako sretnu nekoga tko im ukaže na vlastite slabosti – primjerice, drugu Djevicu – to im nije nimalo zabavno. 

via GIPHY

Vaga 

Ni jedan znak ne voli toliko poštenje i mir kao Vaga. Kad naprave pogrešku, odmah će je priznati i htjeti popraviti. Sasvim suprotno od Ovna. To je jedan od razloga zašto se ti znakovi ne podnose. 

ASTROLOGIJA Iskreno: je li ovo jeziva strana tvog znaka?

Škorpion 

Sanjari poput Vodenjaka izluđuju temperamentne Škorpione koji imaju izraženu potrebu stajati čvrsto s dvije noge na zemlji. 

Strijelac 

Strijelci vole pustolovine i uzbuđenje te nikako ne podnose dosadu i red. Stoga ih nerviraju preosjetljivi Rakovi te previše uredne Djevice. 

Jarac 

Odgovornim i točnim Jarcima jako idu na živce prevrtljive Vage.

via GIPHY

Posjeti Miss7.24sata.hr