Koji je najstrašniji? 4 horor filma koja ove jeseni igraju u kinima

Miss7/Instagram/Facebook
Postoji li nešto uzbudljivije od gledanja horora dok slušamo kapi kiše kako udaraju u prozore i dodatno stvaraju napetost? Jesen je idealno vrijeme za strašne filmove, a miss7 ove preporučuje!
Vidi originalni članak

Istina je da svi istovremeno volimo i ne volimo horore. Volimo napetost koju donose, ali ne volimo što se danima poslije ne usudimo ni proviriti navečer van kuće. Poznato? Nije da nas je uplašio svaki horor film koji smo do sada pogledale, ali nekada nas prođe jeza samo od spomena nekog strašnog filma. Ali unatoč tome, ne možemo si pomoći, ne prestajemo ih gledati. Ako se prepoznaješ u ovome, imamo super vijesti - u kinu trenutno igraju čak četiri hororca. Reći ćemo ti samo - sretno! I nemoj držati kokice u krilu!

Life&style Jesi li gledala? Ovo je najstrašniji hororac 2018. godine!

Časna

Nakon što si časna u Rumunjskoj oduzme život, Vatikan šalje svećenika i časnu da istraže njezinu smrt, koji otkrivaju ne baš svetu tajnu. Tamo se suočavaju sa zlonamjernom silom u obliku demonske časne riskirajući tako ne samo svoje živote, već i vjeru i svoje duše.

Izvorno ime: The Nun

Uloge: Taissa Farmiga, Bonnie Aarons, Demián Bichir

IMDb ocjena: 7,5


Niz mračni hodnik

Kit Gordy, 14-godišnjoj djevojčici, pokušava spoznati tajne uklete škole sa svojim prijateljima. Njezina se škola nalazi daleko izvan zemlje, a Kit je osjetila neko zlo čim je došla tamo. Kako vrijeme prolazi, Kit se suočava s natprirodnim pojavama u instituciji i tamnim silama svoje ravnateljice

Izvorno ime: Down a Dark Hall

Uloge: AnnaSophia Robb, Taylor Russell, Uma Thurman

IMDb ocjena: 5,2

Meg: Predator iz dubina

Jonas Taylor ulazi u avanturu ravnu samoubojstvu nakon što se međunarodni podvodni centar, kojeg vode kineski znanstvenici, nađe na udaru nepoznate opasnosti. Na dnu Marijanske brazde stoji uništena i onesposobljena podmornica zbog čega dr. Zhang Suyin, vodeći oceanograf u centru, poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Jonasa Taylora.

Izvorno ime: The Meg

Uloge: Ruby Rose, Jason Statham, Rainn Wilson

IMDb ocjena: 6,1

FUN 8 najseksi filmova koje preporučamo da pogledaš s dečkom

Slender Man

U malom gradiću u Massachusettsu četiri srednjoškolke izvode ritual s ciljem razotkrivanja opasnog Slender Mana. No, jedna od njih nakon toga misteriozno nestane, a djevojke počinju sumnjati da se radi o još jednoj žrtvi Slender Mana.

Izvorno ime: Slender Man

Uloge: Joey King, Annalise Basso, Javier Botet

IMDb ocjena: 3

 

Posjeti Miss7.24sata.hr