Koji horoskopski znakovi najčešće postanu slavni

Getty Images
Je li tajna našeg uspjeha možda zapisana u našem horoskopu? Prema jednom istraživanju „ima nešto u utjecaju zvijezda“, jer poznate i slavne osobe najčešće se rađaju u jednom određenom dijelu godine
Vidi originalni članak

Možemo li prema datumu našeg rođenja odrediti jesmo li predodređene da postanemo zvijezde? Ako ćemo povjerovati nedavno provedenom istraživanju Sveučilišta Connecticut, možemo makar naslutiti. Naime, u tom istraživanju otkriveno je da poznati diljem svijeta često imaju određene horoskopske znakove. 

Analiza podataka od 300 poznatih osoba – umjetnika, znanstvenika, televizijskih zvijezda, sportaša i pisaca – pokazala je nešto fascinantno: uspješni i poznati ljudi rođeni su najčešće između prosinca i ožujka. Dakle, strijelci, vodenjaci, ribe i ovnovi – doslovno su zvjezdani znakovi. 

ZANIMLJIVO Dva su horoskopska znaka najinteligentnija. Koja?

Naravno, to što je netko rođen u znaku strijelca, to mu definitivno ne garantira uspjeh. Čini se kako pomažu karakteristike koje se pripisuju određenim horoskopskim znakovima. Primjerice, ovnovi su uporni i tvrdoglavi, vodenjaci i ribe su kreativni i skloni umjetnosti, a strijelci otvoreni i samouvjereni.

Posjeti Miss7.24sata.hr