Kelly Preston (57), supruga Johna Travolte, izgubila je bitku s karcinomom

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Glumica Kelly Preston izgubila je bitku s teškom bolešću
  • Javnost nije znala da boluje od raka dojke već dvije godine
  • Iza Kelly ostaju suprug John Travolta te dvoje djece, Ella (20) i Benjamin (9)

Potvrđeno je da je glumica Kelly Preston, supruga glumca Johna Travolte, izgubila bitku s rakom dojke i jučer preminula, u 58-oj godini. Javnost nije znala da je Kelly bolesna, a predstavnik obitelji jučer je potvrdio tužnu vijest magazinu People: "Ujutro 12. srpnja 2020. Kelly Preston, voljena supruga i majka, umrla je nakon dvogodišnje borbe s rakom dojke".

Kelly je željela da njezina bitka s bolešću ostane tajna, a neko se vrijeme liječila, uz podršku najuže obitelji i prijatelja.
"Bila je vedra, prelijepa i duša puna ljubavi koja je brinula za druge i koja je unosila svjetlo u sve što bi dotaknula. Njezina obitelj moli za razumijevanje da im je potrebna privatnost i ovom trenutku", rekao je predstavnik obitelji Travolta.  

Iza Kelly ostaje njezin suprug John i njihovo dvoje djece, Ella (20) i devetogodišnji Benjamin. Nažalost, njihov sin Jett umro je sa 16 godina 2009.
Jedan od najpopularnijih glumaca i Kelly, zvijezda filma 'Jerry McGuire', zaručili su se 1991., a prošle godine su proslavili 28. godišnjicu braka. 

Posjeti Miss7.24sata.hr