Možemo zaboraviti kečap u boci, sad dolazi u kriškama
Svi ljubitelji kečapa vole ponekad pretjerati. Dodaju previše umaka na pizzu, u hamburger, preko krumpirića ili neku drugu omiljenu hranu i to toliko više da se teško raspoznaje pravi okus jela, ali tko voli, nek' izvoli. No u oba slučaja tog kečapa osim na hrani bude po svuda. Od sada možeš jesti burger s kečapom i to bez tih ružnih mrlja koje se tako teško mogu oprati. Brend se zove Slice of Sauce ("kriška umaka") i kako mu samo ime na kaže - riječ je o kečapu koji nije u tekućem obliku već dolazi narezan na kriške. U pakiranju je 8 komada i jedan su od trenutačno najpopularnijih proizvoda na Kickstarteru, platformi zaduženoj za podupiranje novih kreativnih rješenja.
Osnivačica brenda Slice of Sauce Emily Williams je ovaj patent razvijala nekoliko mjeseci na obiteljskoj farmi. Otkud ideja? Kako je ona na obiteljskim roštiljadama bila zadužena za izradu ljutog umaka za meso, puno vremena oduzimalo joj je sjeckanje rajčica i ostalog povrća, a kako ni jedan dio upotrijebljenog povrća nije željela baciti jednostavno je sve sastojke sitno nasjeckala, kuhala, i ocijedila. Ocijeđeni komadići pretvorili su se u suhu krutu smjesu i Emily je slučajno stvorila svoj prvi umak u listićima! Emily Williams se kasnije u kreiranju brenda pridružio kolega Thac Lecong koji koji je razvio marketinški plan, a prema njihovim i Kickstarterovim procjenama, "ketchup u listićima to go" će polučiti veliki uspjeh.
Ovaj kečap u listićima je u potpunosti veganski, bez umjetnih boja, bez GMO dodataka, a ima i još neke pluseve: Možeš ga nositi svugdje sa sobom, ne treba se držati u hladnjaku, a nikad ti neće ni razmočiti pecivo. Narudžbe za Slice of Sauce počinju u svibnju, pa ako si zainteresirana, znaš što ti je činiti...