Kate Hudson je fotografijom u toplesu proslavila početak ljeta - i objasnila sve o svojoj goloj obitelji

Instagram@katehudson
Vidi originalni članak
  • Kate Hudson je očito strastvena ljubiteljica toplih ljetnih dana, a i nudizma, kaže
  • Glumica je proslavila klimatološki početak ljeta nizom fotografija u toplesu na Instagramu
  • Dok je dosta slobodnim fotkama oduševila fanove, njen brat Oliver izrazio je blago negodovanje...  

Glumica Kate Hudson objavila je na svom Instagram profilu niz fotografija, od kojih je neke prikazuju u donjem dijelu bikinija, točnije tangama te bez gornjeg dijela kupaćeg kostima. 

Fotografije su snimljene pored kućnog bazena, a na jednoj skriva gole grudi iza knjige, a na drugoj se Hudson vidi s leđa. Glumica je svojoj škakljivoj objavi dodala i drski naslov, napisavši: Suns out, buns (and huns) out ☺️☀️ #summerready ili, u prijevodu "Sunce je vani, guze (i grudi) van" upotrijebivši riječi iz američkog slenga. Emotikon sunca i hashtag #summerready dočaravaju to.

Premda obožavateljima nije smetala ljetna razigranost slavne glumice, čini se da je njen brat bio nespreman. U komentarima je Oliver Hudson napisao: „Isuse, ne, Kate!“ Kate mu je odgovorila u svom stilu: „Ljeto je tek počelo, Olivere... bit će još više divlje. Trebao bi me prestati pratiti“, uz emotikon koji plače od smijeha. Mislimo da se brat i sestra dobro zezaju, Oliverovu "kritiku" nismo shvatili ozbiljno.

Life&style Jennifer Aniston otkrila je da se u svojoj karijeri srami samo jednog filma: "Taj film je prokletstvo mog postojanja..."

Vjerujemo da se Oliver do sada već naviknuo na to da je njegova sestra javna osoba i pokazuje svoje draži u javnosti, pa su ti komentari vjerojatno dio njihove interne zezancije. Naime, brat i sestra su imali vrlo sličnu interakciju u srpnju 2022. godine. Oliver je na fotografiju (u toplesu) koju je Kate objavila, komentirao: „Ne!“ Da ne spominjemo činjenicu da je Oliver zapravo označio svoju sestru na vlastitoj golišavoj slici na Instagramu još u veljači.

Zapravo, u intervjuima su i Oliver i Kate Hudson često govorili o odrastanju u obitelji kojoj golotinja nije bila neugodna stvar. „Iskreno, to dolazi od odrastanja u vrlo otvorenoj obitelji. Golotinja nikada nije bila tabu. Svi smo rođeni goli, i to je tako“, rekao je Oliver u jednom intervjuu 2021. godine. „Čak i sada sa svojom djecom, samo smo goli ljudi. To je jednostavno tako. Definitivno mi je ugodno.“ 

I Kate Hudson je dala slične izjave. U jednom intervjuu 2016. godine rekla je: „Moja obitelj je uvijek bila vrlo otvorena i gola obitelj. Više sam voljela biti gola nego odjevena. Jednostavno smatram da me odjeća ograničava. Kad dođem kući, samo želim biti gola.“ 

Life&style Sharon Stone sa 65 izgleda nevjerojatno dobro u bikiniju, a otkrila je i tajnu te zavidne figure

Posjeti Miss7.24sata.hr