Kako ti se sviđa 'japandi', najznačajniji trend uređenja interijera za 2021. godinu

Pinterest
Vidi originalni članak
  • Nova godina, novo... sve? S dolaskom nove kalendarske godine inspirirani smo za različite promjene, pa zašto ne i one u svom domu?
  • Pa tako, što se tiče uređenja interijera, izgleda da će u 2021. potpuno zavladati „japandi“ stil
  • Otkrit ćemo ti o čemu se točno radi - ime sugerira da je riječ o "križancu" stilova... 

Ove smo godine definitivno proveli puno vremena u vlastita četiri zida i sigurno si svoj dom već ponešto i redizajnirala, prilagodila ga „poslu od kuće“, ponovno iskoristila neke komade i ponovno otkrila neka "blaga". Ako ništa, za vrijeme lockdowna dobro smo kuću pospremili, riješili se nagomilanih stvari koje su zakrčile prostor, a koje nismo godinama koristili. I... na dobrom smo putu baš prema novom trendu u uređenju interijera.

Brza pomoć Ovo je najveća pogreška koju ljudi rade kod vježbanja - pogledaj kako ćeš popraviti štetu

Dapače, to je također i utjecalo na životne trendove koji nas očekuju sljedeće godine. Veliko izvješće s Pinteresta pokazuje da jedan stil postaje sve popularniji. Naime, opseg pretraživanja za stil uređenja interijera zvan „japandi“ povećan je za 100 posto!

Otkrivamo Ovo je navodno najljepši stan koji možeš vidjeti na Instagramu. Sviđa li se i tebi?

Što je japandi?

Japandi se sastoji od dvije riječi: „Japan“ i „Scandi“ iliti skadinavski. Ovaj novi trend ujedinjuje oba svijeta. Kako to izgleda? Pa, ukratko: japanski dizajn susreće skandinavski minimalizam. U japandiju dominiraju jasne linije, neutralne boje (po mogućnosti crna i svijetla) te mješavina prirodnih materijala. Stvarno lijepi interijeri...

Posjeti Miss7.24sata.hr