Kako ove tri poznate mame uživaju u novoj fazi roditeljstva?

promo
Mirna Medaković Stepinac, Nevena Rendeli Vejzović i Vanda Winter otkrile su kako će svojoj djeci usaditi dobre prehrambene navike i zdrave temelje za život
Vidi originalni članak

Poznate mame Mirna Medaković Stepinac, Nevena Rendeli Vejzović i Vanda Winter znaju koliko su važni prvi koraci prilkom uvođenja guste hrane. Upravo su zato pomoć potražile kod Philipsove savjetnice za dohranu djece Nataše Brnas koja je s njima podijelila pregršt korisnih informacija o uvođenju prvih namirnica, korištenju začina te maštovitim kombinacijama za što privlačnije obroke. 

Mirna Medaković

Mirna Medaković Stepinac rado je kašice isprobala sa svojim kćerkicama koje su već krenule s uvođenjem guste hrane, a Nevena Rendeli Vejzović saslušala je savjete kako bi se što bolje pripremila za razdoblje dohrane koje je pred njezinim djevojčicama. Vanda Winter isprobala je zanimljive kombinacije okusa i tako dobila inspiraciju za nove obroke guste hrane koje je odnedavno počela pripremati sinu.

Nevena Rendeli

Namirnice za ukusne kašice od voća te povrća i mesa Nataša je kuhala na pari znajući da se na taj način najbolje zadržavaju hranjive tvari, mirisi, okusi i tekstura. Koristila je Philips Avent uređaj za pripremu hrane koji je oduševio mame jer osim što kuha na pari i miksa, on podgrijava i odmrzava namirnice. 

Vanda Winter

Velika je prednost uređaja mogućnost kasnijeg korištenja za pripremu obroka za cijelu obitelj, poput kuhanja različitih namirnica na pari, pripreme kremastih pirea od krumpira ili povrća te spravljanja osnova za guste povrtne juhe. Brza priprema obroka u samo nekoliko poteza štedi dragocjeno vrijeme i energiju te, ono najvažnije, ostavlja više vremena za uživanje u zajedničkim obiteljskim trenucima.

Posjeti Miss7.24sata.hr