Kako bi izgledali Spužva Bob i Patrik da su ljudi

miss
Spužva Bob Skockani, superpopularan crtić o morskoj spužvi i njegovom najboljem prijatelju Patriku klinci gledaju već godinama. I stvarno je duhovit. Sad je inspirirao jednog umjetnika da od likova načini "ljudske“ figure
Vidi originalni članak

Koliko god vaš klinac volio Spužva Boba, njegovog tupastog najboljeg prijatelja Patrika, škrca Klještrića, vlasnika fast fooda Rakova poslastica, te Bobova susjeda i kolegu iz restorana, namrgođenog Kalamarka, sumnjamo da bi se vezao baš za ove likove. Dapače, ne bismo baš preporučili ni da se djetetu prije spavanja u ruke da lutka koja predstavlja ljudsku figuru Spužva Boba ili Patrika, a koju je izradio 3D umjetnik Miguel Vasquez. Vjerojatno bi klinci imali opake noćne more!

Vasquez svoja djela već duže vrijeme predstavlja je na Instagramu, a ovo zadnje – Spužvasti i Patrik – za mnoge je bio iznenađujući hladan tuš. Naime, dovoljno je pogledati humanoidne junake pa osjetiti laganu nelagodu. Uspio je od presimpatičnih i nadasve bezazlenih likova kreirati čudovišta koja bi bez ikakvog problema zasjali u glavnim ulogama nekog filma strave i užasa. Svaka čast umjetniku na trudu, viziji i ideji, ali jednostavno nam „nisu legli“. A tebi? 

Posjeti Miss7.24sata.hr