Kad je tvoj sretan dan? Horoskop za 2020. otkriva kad te ove godine čeka najveća sreća

Priscilla Du Preez/Unsplash
Vidi originalni članak
  • Nova je godina tek počela i od nje sigurno sve mi imamo velika očekivanja 
  • Svaki horoskopski znak će u 2020. imati jedan određeni dan kad će imati osobito puno sreće
  • Otkrit ćemo ti koji je tvoj sretan dan u ovoj godini

Spadaš li među one koji su sretni da je godina konačno prošla ili ipak još malo patiš za 2019.? Ako spadaš među ove druge, nemoj se brinuti: i ove godine bit će puno sjajnih događanja, iskustava i novih početaka. A ovom jednom određenom danu možeš se već sada jako veseliti…

Ovan: 1. listopad 2020. 

Premda će ti i do početka listopada biti jako zanimljivo te prepuno događanja, taj dan bit će u znaku ljubavi. Možda ćeš baš tada sresti muškarca svojih snova ili će tvoja ljubavna aferica postati ozbiljna veza. Leptirići u trbuhu zagarantirani su u svakom slučaju. 

via GIPHY

Bik: 8. ožujak 2020. 

Bika očekuju mnoga nova iskustva! To ne znači da baš taj određeni dan mora doživjeti nešto novo, ali mogao bi si – na primjer – rezervirati taj datum putovanje. I to na mjesto koje je oduvijek želio posjetiti. 

Blizanci: 7. kolovoz 2020. 

Kad je riječ o novcu i karijeri, za blizance će 7. srpnja biti važan datum. Primjerice, očekuje te povećanje plaće ili nova ponuda za posao. Blizanci će primijetiti – ako promijene posao – da su napravili dobar potez. Trebaš samo slijediti osjećaj u trbuhu… 

Rak: 14. prosinac 2020. 

Sredinom prosinca su dobre šanse da se rak uzdigne svoj ljubavni život na višu razinu. Bračna ponuda ili radosna vijest o trudnoći nije nimalo nevjerojatna na taj dan. Tome se rakovi mogu veseliti čitave godine. 

Lav: 6. rujan 2020. 

Aura lava će se početkom rujna pobrinuti za to da privlači sve poglede na sebe. Možda i dugotrajnije – jer su velike šanse za novu ljubav. Taj dan obavezno trebaš izići među ljude, opustiti se i biti otvorena za nove stvari. 

Djevica: 25. kolovoz 2020. 

Krajem kolovoza će procvasti karijera djevica. Ili ćeš započeti ili završiti važan projekt, dobiti dobru ponudu ili povećanje plaće. U svakom slučaju će taj dan imati pozitivan utjecaj na tvoju karijeru. 

Vaga: 7. veljače 2020. 

Odmah na početku godine postoji za vage velika šansa za ljubavnu pustolovinu. Ako su u vezi, onda bi mogli napraviti sljedeći korak, a ako su solo – možda će se pojaviti novi partner pred vratima. Drži oči i srce otvorene! 

Škorpion: 3. listopad 2020. 

Jesen će za škorpione biti prilično hektična pa bi bilo dobro da si već sad zapišu ovaj sretni datum u kalendar – kako ga ne bi propustili. Naime, tada će zvijezde biti prilično dobre za velike poslovne promjene, ali sreća im neće baš sama pasti u krilo. Moraju aktivno preuzeti inicijativu. 

Strijelac: 15. prosinac 2020. 

U ljubavi će sredina prosinca biti intenzivnija nego ikada. Strijelci će se osjećati odjednom puno bliži partneru ili osobi s kojom izlaze. Ne bi čudilo da iz toga postane nešto ozbiljnije. 

Jarac: 20. veljače & 28. ožujak 2020.  

Jarac će u 2020. godini imati najviše sreće od svih horoskopskih znakova. Razlog tome je sretni planet Jupiter koji će cijelu godinu biti u znaku jarca. Zato jarac ima dva sretna dana. U veljači će jarci nakon dugo vremena osjećati emocionalnu stabilnost. U ožujku će vjerojatno povući ključni potez – na primjer, doći će do bračne ponude. 

Vodenjak: 31. ožujak 2020. 

Krajem ožujka će vodenjak odjednom osjetiti navalu elana – osjećaj koji je odavno zaboravio. Dobit će poriv da sredi sve stvari koje je odavno odgađao. Osjećaj oslobođenja nakon toga dat će mu dodatnu porciju motivacije za ostatak godine. 

Ribe: 5 prosinac 2020. 

Taj dan će ribe prštati od kreativnosti. Tada će im odjednom na pamet pasti razne ideje koje će odmah htjeti ostvariti. To ne moraju nužno biti projekti na poslu ili kod kuće, nego mogu biti emocionalne priče koje veće dugo opterećuju ribe – koje će tada s lakoćom moći riješiti. 

Posjeti Miss7.24sata.hr