Jeste li stvarno spremni za ovo doba godine?

dm.hr
Sve što vam treba pronađite u najbližem dm-u i dm online shopu
Vidi originalni članak

Pokloni, ukrasi, sastojci za kolače i višestruki bodovi na kartici dm active beauty? Nema problema, u drugoj polovini prosinca u dm-u ćete pronaći sve što vam treba za još ljepše blagdane i nezaboravnu Novu godinu.

Poklon-paketi, igračke i uređaji Remington po trajno sniženoj cijeni

Ako želite pronaći savršen poklon, koji ste možda zaboravili ili želite sami sebi nešto pokloniti za početak nove godine, i pri tom uštedjeti, dm i dm online shop početak su i kraj vaše potrage. Poklon paketi, odabrane igračke i uređaji za osobnu njegu sniženi su za čak 30 %. Od društvenih i edukativnih igara do plišanih igračaka preko mirisnih i make up poklon-paketa te pegla i sušila za kosu – radost i ušteda su zajamčeni.

Ukrasi za još ljepši ugođaj

Imate li zaista dovoljno ukrasa? Ako i vi ne možete odoljeti da svake godine proširite kolekciju, zavirite u dm-ovu ponudu. Nas su oduševili orašari i patuljci za jelku, a bez rajfova s kapicom Djeda Božićnjaka i ušima soba ne planiramo sjesti za blagdanski stol.

Sve za slasne kolačiće

Naše božićne slastice zaslužuju samo najbolje. Zato smo za pripremu odabrali organske proizvode sa sastojcima provjerenog porijekla. Definitivno ćemo pripremiti najbrže božićne kekse, ako ste u dva dana već sve ranije napravljene pojeli, za koje su potrebna samo tri sastojka: dmBio smeđi šećer, brašno i maslac. Ako stignemo, u pećnici će se naći i kolačići s čokoladom i đumbirom za koje će nam, uz smeđi šećer i brašno, biti potrebni i dmBio pire od jabuke, kokosovo ulje i karamelizirani đumbir.

Višestruki bodovi za uštede koje će dobro doći u siječnju

U drugoj polovini prosinca na popisu eKupona i na Hit listi bodova nalaze se korisni proizvodi i brendovi koji će vam omogućiti da kupite sve ono što vam je potrebno i istovremeno ostvarite višestruke bodove.

Još više pogodnosti i inspiracije potražite na internetskoj stranici dm-a.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr