Jesi li znala? Ove zvijezde ne smiju zajedno snimati

Poznato je da su na setu hollywoodskih filmova buknule neke romanse i afere među glumcima. Kako bi to spriječili, neki partneri zvijezda zabranili su svojim najdražima da snimaju s određenim glumcima, odnosno glumicama…
Vidi originalni članak

Primjerice, Ian Somerhalder i njegova bivša – Nina Dobrev – ne smiju više zajedno stati pred kameru, jer njegova sadašnja – Nikki Reed – nije sretna zbog toga. 

Scott Foley i Jennifer Garner bili su u braku od 2000. do 2004. godine. Njegova sadašnja supruga Monika Dominiczyk ne želi da oni opet stanu zajedno pred kamere. 

Hugh Jackman i Angelina Jolie: njegova supruga Deborra-Lee Furnes izjavila je u „Today Showu“ da mu ne dopušta da glumi zajedno s hollywoodskom ljepoticom Angelinom Jolie. 

Kirsten Stewart i Rupert Sanders imali su 2102. godine tajnu aferu – dok je režiser bio u braku s Liberty Ross. Kako bi spasila brak, zabranila mu je da ikad više snima film s Kirsten. Nažalost, usprkos tome brak se raspao. A i veza Kirsten i njenog glumačkog kolege Roberta Pattisona nije se održala – također zbog nevjere. 

Posjeti Miss7.24sata.hr