Jesi li ih poslušala? Ovo su najbolje nove božićne pjesme!

Screenshot(Smitsonian Channel
Obožavamo blagdansko vrijeme i božićne pjesme, ali smo odlučili ti malo osvježiti repertoar
Vidi originalni članak

Zamisli koliko je teško napisati novi božićni hit!? Većina nas sasvim dobro funkcionira puštajući u krug Mariah Carey "All I Want For Christmas" i Wham "Last Christmas" i tako puna dva mjeseca. Uz toliko predivnih božićnih klasika koje nam je, ruku na srce, dopušteno puštati samo za vrijeme blagdana, zašto bismo se uopće potrudili ubaciti kakav novitet? No kada malo pogledaš listu pa naletiš na Johna Legenda koji je izdao božićni album, ali i prekrasnu suradnju sa Steviejem Wonderom ili primjerice općeobožavanu Siu, Ru Paula ili Tylera The Creatora - shvatit ćeš da se ovim pjesmama barem isplati dati šansu. Damo se kladiti da će ti se barem jedna toliko svidjeti da ćeš je vrtjeti još puno Božića. 

Božić 15 božićnih ukrasa do 30 kuna - tko im može odoljeti?

1. Tyler, The Creator - I Am The Grinch

Ako si fan rapa, a posebice dinamičnog i pomalo kaotičnog zvuka Tylera The Creatora, ova božićna stvar će ti se brzo uvući pod kožu. 

2. RuPaul - Hey Sis, it's Christmas

Od njega ništa manje nismo ni očekivali! Prava party stvar koja će nas zagrijati za božićne partyje. No takav je i cijeli božićni album RuPaula, "Christmas Party" - već znamo da će ga svi obožavatelji Drag Racea preslušati od A do Ž!

3. Sia - My Old Santa Claus

Preko simpatičnih zvončića Sia je izvela još jednu vrhunsku pop pjesmu s blagdanskim prizvukom. Iako su božićne pjesme najčešće vesele, ova i nije toliko - poslušaj liriku, svidjet će ti se.

4. John Legend ft. Stevie Wonder - What Christmas Means to Me

Jedino što nas može začuditi je činjenica da je ovo Legendov PRVI božićni album! "A Legendary Christmas " nije album obrada, već remiksova poznatih božićnih pjesama, pa tako i ove od Stevieja Wondera iz 1967. Sigurni smo da ćete navesti na cupkanje na mjestu, zarazna je!

5. Ingrid Michaelson - Have Yourself a Merry Little Christmas

Voliš li onaj romantični, sladak, opuštajući, topli zvuk blagdana koji će ti naježiti svaku dlačicu na tijelu, moraš poslušati ovu obradu. Ingrid ima baš takav glas i ovom božićnom klasiku daje dostojan "povratak" na blagdanske playliste. 

6. Pentatonix - Rockin' Around the Christmas Tree

Možda još uvijek nisi upoznata s ovim svjetskim fenomenom, no riječ je o beat box a capella grupi, koja btw. jako voli božićne pjesme. Nemoguće je da poslušaš ovu obradu i ostaneš imuna, jednostavno je preslatka.

7. Eric Clapton - White Christmas

I Eric Clapton izdaje svoj prvi pravi blagdanski album! Prvi singl s albuma je obrada "bijeloga Božića" koja zvuči tako moderno i rock n roll u njegovoj izvedbi. Baš mazi uho!

Posjeti Miss7.24sata.hr