Jedva čekamo probati! Stigao je Toblerone sladoled u McDonald's

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • U McDonalds's je stigao novi okus sladoleda
  • Radi se o okusu popularne trokutaste čokolade Toblerone

Pojavom toplijeg vremena i sunca, naša želja za sladoledom je još veća. Nije da smo ih preko zime izbjegavali, no veći nam je gušt jesti ih za vrijeme toplijih dana. To zna i McDonald's koji je baš danas predstavio dva nova okusa klasičnih McFlurry i McSundae sladoleda. Odsad ćeš ih moći jesti u kombinaciji s Toblerone čokoladicom koju volimo zbog njezinog okusa i komadića nugata. 

Life&style U McDonald's je jučer stigao novi okus sladoleda, sjajan je - i već ga možete dobiti na popustu

Ovu vijest prije nekoliko sati objavio je ovaj popularni lanac brze prehrane uz status: ''Legendarni #Toblerone trokutići umiješali su se u najbolji sladoled. 😄 Požuri probati!''. Od same pomisli na neodoljivu kombinaciju mliječnog sladoleda i čokoladice već nam rastu zazubice.

McFlurry donosi komadiće Toblerone čokoladice, a uz dodatak čokoladnog preljeva upotpunjuje se doživljaj. Drugo sladoledno savršenstvo je McSundae Delux Toblerone koji dolazi u slojevima - kremasti mliječni sladoled, komadići čokolade, čokoladni preljev te šlag koji su složeni tako da u svakom zalogaju možeš ugrabiti komad svakog sloja. Svi ljubitelji ove čokoladice trokutastkog oblika koji podsjeća na švicarske Alpe doći će na svoje, a mi jedva čekamo probati nove okuse.

Posjeti Miss7.24sata.hr