Jastukom s lavandom protiv nesanice

Ovaj je članak namjenjen svima , koji po neprospavanoj noći razmišljaju kako bi poboljšali svoj san i svakodnevnom umoru zauvijek rekli zbogom.
Vidi originalni članak

Za dobar noćni san presudan je kvalitetan  jastuk

Kvaliteta sna  uvelike ovisi  o pravilnom odabiru jastuka, koji je najznačajniji dio kreveta. Najbolji jastuci su oni koji  glavi  i vratnom dijelu  kralježnice nude stalnu i pravilnu potporu  u odnosu na  položaj tijela  pri spavanju .

Novi jastuk obogaćen lavandom  smiruje i ublažava nesanicu

U tvrtki Vitapur otišli smo korak dalje i razvili jastuk , koji je obogaćen sa esencijom prave lavande,   koja ublažava tjeskobu i stres  te vam pomaže da  lakše utonete u  miran san . To saznanje potječe iz aromaterapije, koja opisuje djelovanje lavande sa sljedećim riječima: Lavanda umiruje , smiruje tjeskobu i stres, ima antidepresivni učinak, a pri iscrpljenosti  djeluje stimulativno i osvježavajuće.

Punjenje jastuka Lavender Memory je memorijska pijena  Memory koja brzo prepoznaje oblik  i pritisak tjela te mu se prilagodi. Memorijska pjena ima i rupice za zrak, kako bi se pod pritiskom tjela istisnuo zrak  osiguravajući  svježinu i prozračnost.
Pokušavate li  naći način da  brže zaspite, možda bi ste željeli isprobati jastuk Lavander Memory koji će vas nježnim mirisom lavande umiriti i uspavati.

Kliknite na www.vitapur.hr i  provjerite , kakvu ponudu  jastuka  Lavender Memory smo danas priredili za Vas.

Vitapur nagrađuje. Odigrajte web igru i osvoji vrijedne nagrade. Igru možete odigrati ovdje.

Posjeti Miss7.24sata.hr