Izražajne usne su ponovno u trendu

dm.hr
Ove jeseni vrijeme je za jarke ruževe za usne. Snažni crveni tonovi, upadljive boje i mat proizvodi vrlo su popularni
Vidi originalni članak

Izjave za usne

Od ekstravagantne koraljno crvene boje preko signalne crvene sve do boja bobičastog voća - klasični crveni tonovi naglašavaju svaki look i daju mu elegantnu notu. Luksuzno rubin crveni perfect matt ruž za usne - br. 320 marke s-he colour&style lako se nanosi zahvaljujući svojoj nježnoj teksturi i zasigurno privlači na sebe sve poglede. Za cijelu sliku međutim vrijedi: što su usne upadljivije, to decentniji mora biti ostatak šminke.

Think pink!

Ne samo na noktima, već i na usnama sada se nosi pink. Ako se netko želi izraziti kroz boju, s jarkim perfect shine ružem za usne – br. 120 marke s-he colour&style pobrinut će se za svjež i izražajan nastup. Kako bi ruž za usne u omiljenoj boji dugo izdržao, trend se okreće prema mat proizvodima. A ako se netko ne želi odreći sjajnih usana, posegnut će za bezbojnim High Shine sjajilom za usne – br. 110 marke trend IT UP. Osim optičkog push up efekta ovo sjajilo za usne zahvaljujući dragocjenom arganovom ulju daje ujedno još i idealnu njegu. Dugotrajan i njegujući istovremeno - savršen finish.

Savjeti za pravilno nanošenje

Lijepe i precizne konture osnova su za dobru šminku za usne. Vodootporna trend IT UP Contour & Glide olovka za usne – br. 252 sprječava prelijevanje ruža za usne i spretno izjednačuje male oblikovne razlike. Važno je da se olovka za usne uskladi s odabranom bojom ruža za usne. Osim ako je nekom uzor trend 90-ih koji se trenutno vraća. Tu se onda odabire olovka za usne nekoliko nijansi tamnija od boje ruža za usne.

Wow efekt zahvaljujući ombré tehnologiji

Moderan ombré look rado će i ove jeseni biti viđen i na našim usnama. Ako netko voli jarke usne i nešto novo, no ne može se odlučiti oko izbora boje, trebao bi obavezno isprobati ovaj trend. Usne se prvo uokvire s Invisible Protect & Define olovkom za konture usana marke trend IT UP, zatim se za kreativni prijelaz boje dva do tri tona nanose pomoću kista za usne izvana prema unutra. alverde NATURKOSMETIK Color & Care ruž za usne – br. 42 Vintage Rose može se divno kombinirati s najrazličitijim nijansama crvene ili pink boje i dodatno njeguje s bogatim bademovim i jojoba uljem.

Svejedno jesu li to elegantne usne spremne za poljubac u crvenoj boji, trend pink tonovima ili hrabroj ombré mješavini u više nijansi - boja na usnama je ove jeseni 2021. apsolutni must have!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr