Iznenadit će te koja su omiljena alkoholna pića kraljevske obitelji, posebno kraljice Elizabete

Instagram/@sussexroyal
Vidi originalni članak
  • Džin, votka, pivo, Jack Daniels…pića su koja nam nisu strana i u kojima ponekad uživamo
  • Vjerojatno zbog toga nisi pomislila da imaš kraljevski tretman, ali od sada bi mogla promijeniti mišljenje
  • Naime, u njima uživaju neki od članova kraljevske obitelji, ali popis nije konačan

Naporan radni dan je gotov i sada se možemo opustiti – uz čašicu svog omiljenog pića, zar ne? Rituali je to koji ne zaobilazi ni kraljevsku obitelj, a zahvaljujući pokojoj odanoj tajnih njihovih kuhara poznato je i koju će to kapljicu odabrati njezini članovi. Najčešći sadržaj njihovih čaša mogao bi te čak iznenaditi, a izgleda kako je trenutno najpomodnija kraljica Elizabeta II. 

Life&style Ovo je omiljeno piće britanske kraljice – i da, ima džina u sebi. A mi imamo recept!

Naime, o uživanju u alkoholnim pićima kraljice Elizabete do sada se najviše pisalo pa možda već znaš kako se ona rado prepušta okusima džin tonika. No, prije nekoliko godina pojavila se informacija kako kraljica, pored džin tonika, do kraja dana popije još barem 4-5 alkoholnih pića.  Ipak, navodno se radilo o nesporazumu kada je tijekom intervjua za CNN bivši kraljevski kuhar Darren McGrady krivo interpretiran zbog loše veze i njegovog britanskog naglaska. Darren je kasnije potvrdio kako je samo  rekao da su kraljičina najdraža pića džin i Dubonnet, vino obogaćeno biljkama i začinima koje pomalo ima voćni okus. 

Kraljičin suprug, princ Filip, prema pisanju britanskih medija, život voli pojednostavniti s pola litre piva. Njegov omiljeni brend je britanski Boddingtons. No, sin Charles ipak je razvio sklonost nešto profinjenijim pićima pa se najradnije prepušta bogatim okusima 15 godina starog škotskog viskija Laphroaig. Radi se o najprodavanijem Islay Single Malt škotskom viskiju koje ručno pravi ekipa od 30 članova na otoku uz obalu Škotske. Nešto pustolovniju stranu budući kraj otkriva uživajući u suhim martinijima.

Nova cugica Ako je dobar kraljici, dobar je i nama! Moramo probati citrusni džin s travama koji je lansirala Elizabeta II.

No, još je pustolovniji, barem kada je u pitanju cijena, princ William koji je jednom prilikom za koktel izdvojio pozamašnih 178 dolara (oko 1.100,00 kuna). Skupo piće uključivalo je liker od breskve, vinjak te bocu šampanjca, a pretpostavlja se kako je William na ovaj način uživao uglavnom u mlađim danima dok je još bio čest gost londonskih noćnih klubova. U posljednje vrijeme najradije se odluči za cider u pubu

Njegova supruga Kate Middleton još je jedna ljubiteljica viskija u obitelji, ali ipak ne dijeli isti ukus za škotskim brendovima kao Charles. Najradije će uživati u čašici Jack Danielsa

Life&style Izabrali smo 5 osvježavajućih koktela s votkom - i to od samo 2 sastojka. Opusti se!

Da su se za vrijeme ranije mladosti Harryju omilila alkoholna pića nije tajna. Za razliku od Williama, Harry je uživao u jeftinijoj i popularnijoj verziji – votki i Red Bullu. Prije nego što je postala vojvotkinja od Sussexa, Meghan je otkrila kako preferira crno vino kojem bi čak i dala prednost nad čokoladnim desertom poslije ručka. 

A koje je tvoje omiljeno piće?

Posjeti Miss7.24sata.hr