Izlazi blagdanska verzija Duplo čokoladica: Limitirana verzija od bijele čokolade, kreme od badema i cimeta

miss7
Vidi originalni članak
  • I ove zime nas očekuje novo blagdansko izdanje Duplo čokoladice i to u vrlo primamljivoj kombinaciji
  • Popularna Ferrerova čokoladica i klasik Duplo ove zime dolazi u limitiranoj verziji od bijele čokolade, kreme od badema i cimeta
  • Zbog ovoga odbrojavamo dane i jedva čekamo probati i ovaj okus! 

Dok neki jedva čekaju Božić i blagdane, drugi još plaču za ljetom, međutim sigurni smo kako će ova slatka novost iz Ferrera i kod jednih i drugih izazvati želju za zimom i blagdanima. Mnogima najdraža čokoladica Duplo ove zime dolazi u novome ruhu. Dok nas je prošle zime Ferrero iznenadio bijelim Duplom s kremom od lješnjaka, ove zime nam stiže nova limitirana verzija najdraže čokoladice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by duplo Deutschland (@duplo_de)

Bijeli Duplo odnosno 'Duplo Winter Mandel' oduševit će sve ljubitelje slatkog odličnom kombinacijom okusa. Za razliku od klasičnog Dupla, limitirana zimska varijanta ima pokrov od bijele čokolade unutar kojeg se nalazi krema od badema.

Life&style Ferrero je izbacio Kinder Bueno mini čokoladna jaja, jedva ih čekamo probati!

Popularni klasik u potpuno novom ruhu

Između hrskavih napolitanki u bijeloj čokoladi nalazi se neodoljivo ukusna krema od badema i obranog mlijeka s najfinijim okusom cimeta. Već možemo zamisliti kako uživamo u ovoj čokoladici pokriveni dekicom uz zimske mirise i okuse. Duplo dolazi u pakiranju od 10 komada i velikom pakiranju od 18 komada u kojem će  moći uživati čitava obitelj. 

U limitiranom izdanju: Izašli su Haribo gumeni bomboni s okusom rođendanske torte!

 

Napolitanka, bijela čokolada, badem i cimet - može li zima imati bolji okus?

 

Posjeti Miss7.24sata.hr