Izgleda prekrasno! Sladoled u obliku ruže novi je veliki trend, a možeš ga pronaći i kod nas

Instagram@ tihanaharapinzalepugin Sladoled u obliku cvijeta
Vidi originalni članak
  • Trend oblikovanja sladoleda u obliku cvijeta zaludio je društvene mreže
  • Poznate slastičarnice usavršile su oblikovanje cvjetova do te mjere da nam je žao kušati sladoled koliko lijepo izgleda
  • Sada jednu ovakvu osvježavajuću slasticu u novom obliku možeš probati i kod nas

Društvene mreže preplavio je trend oblikovanja sladoleda u obliku cvijeta. Slastičarnice izrađuju razne okuse koje oblikuju u ruže, a sladoled je toliko neodoljiv da ti ga je gotovo žao kušati ga.

Life&style U poznatoj zagrebačkoj slastičarnici možeš se počastiti džin tonik sladoledom!

Ukusne ruže rade se od sladoleda i sorbeta tako da se latica po latica slaže u kornet u obliku cvijeta, a kombinacija boja je beskonačna, koliko ima okusa, toliko je i boja. Ako se želiš domoći jednog ovakvog sladoleda, srećom nećeš morati potegnuti do poznatih slastičarnica specijaliziranih za ovaj novi trend jer ga sada možeš pronaći i kod nas. 

U konzumovom pakiranju čekaju te četiri korneta sladoleda u obliku ruža, a okusi vanilije i maline oduševit će tvoje nepce. Ova kombinacija okusa čini lijepu bijelo-ružičastu ružu u crnom kornetu, a za jedno pakiranje od četiri korneta trebaš izdvojiti 19 kuna.

Nikad jednostavniji recept za savršeni Nutella sladoled! Ima dva sastojka i gotov je za par minuta

VJEŠTO OKO Ljetna mozgalica: Možeš li uočiti lizalicu među mnoštvom sladoleda? Imaš samo dvije minute...

Sladoled u obliku cvijeta postao je popularan kad su poznate slastičarnice umjesto uobičajenog slaganja kuglice na kuglicu, odlučile izraditi sladoledni cvijet laticu po laticu do te mjere da ti ga nekad bude žao pojesti.

No, kako sladoledari to čine? Naime, otkrili su da laticu po laticu izrađuju uz pomoć špatule u obliku žlice za cipele koja stvara savršeni zaobljeni oblik. Latice zatim postavljaju od centra korneta prema van sve dok ne izgradi pravi oblik cvijeta. Pa, jedva čekamo probati ovu predivnu osvježavajuću poslasticu!

Posjeti Miss7.24sata.hr