Preslatko! H&M za male vilenjake i vještice!

H&M
Za curice i dečke koji ne mogu dočekati 31.10. i Noć vještica, H&M je pripremio kolekciju u koju smo se zaljubili i mi odrasli... Pripremite se za strašne zombije, vještice i crne mačke!
Vidi originalni članak

Vrijeme je da mali duhovi, vilenjaci, gotičke princeze i šišmiši zablistaju! Ako ti još nije jasno o čemu se radi, posjeti H&M-ovu online trgovinu i zaviri u gotičko carstvo. Naime, H&M je izdao Halloween dječju kolekciju koje nas je već osvojila. U ovoj "strašnoj" kolekciji našli su se motivi kosturske glave. Oni se nose na majicama, tajicama, pa i uskim kombinezonima koji su upareni s kapama istog uzorka. Najslađa je ipak haljinica s dodatkom mreže koja ima print kostura pos ebi. A što tek kažeš na kostim malog Dracule?

 

Preslatko, znamo! U kolekciji su neizostavne i bundeve, pa magični šeširi, motivi duhova i mačkica. Plišane uši, rajfovi s dodatkom šišmiša, ili pak rukavice s motivima crnih mačaka po sebi izgledaju više nego simpatično.

INSPIRACIJA ZA MAŠKARE Klonirana Heidi Klum i druge celebrity Halloween maske

Ova Halloween kolekcija sadrži i odjeću koja uopće nije tipična za Noć vještica: klasične traperice i košulje za dečke koje se uz samo jedan dodatak, poput leptir mašne, mališana mogu pretvoriti u pravog zastrašujućeg lika!

Posjeti Miss7.24sata.hr