Iva Šarić i Bruno Petković dobili su sina, malog Adriana nogometaš je već držao na rukama

Instagram@silvi.gjo
Vidi originalni članak
  • Hrvatski nogometni reprezentativac i Dinamov igrač Bruno Petković (26) jučer je postao prvi puta tata - njegova partnerica Iva Šarić (32) rodila je sina
  • Mali Adrian rođen je u Poliklinici Podobnik, popularnoj među slavnim mamama
  • Ne zna se još je li Bruno prisistvovao porodu, no sina je već držao na rukama o čemu svjedoči i fotografija

Još jedna nogometna idila koju smo s iščekivanjem pratili proteklih mjeseci okrunjena je rođenjem prvog zajedničkog djeteta. Hrvatski nogometni reprezentativac i Dinamov igrač Bruno Petković (26) jučer je postao prvi puta tata - njegova partnerica Iva Šarić (32) rodila je sina, kojemu je par dao ime Adrian.

Bivša manekenka i voditeljica Iva je rodila u privatnoj klinici Podobnik, koja je vrlo popularna među brojnim poznatim mamama. Prinova je paru stigla tik pred Uskrs, a sudeći prema fotografiji koju ekskluzivno ima gloria.hr Bruno već drži  svog tek rođenog sina u rukama. 

O vezi nogometaša i Ive koja iz braka s nogometašem Jerkom Lekom već ima dvoje djece, prvo se šuškalo, ali par nije svoju vezu objavljivao na sva zvona. Zajedničke fotografije nakon što su prohodali nisu objavljivali, a skupa su se javno pojavili kada je gostovao krajem 2019. kod Ive u emisiji 'Klub 7'. No, nekoliko mjeseci koliko se zna da je Iva trudna, više ni najsumnjičaviji nisu dvojili o ozbiljnosti njihove veze. 

Zna se da je Ivu nogometaš prošle godine odveo u rodni Metković da upozna njegove roditelje Ružu i Jakova, a par inače živi u Zagrebu. Mali Adrian predivno je proširenje njihove lijepe obitelji i ne sumnjamo da su mu se razveselili Ivini sinovi Carlos i Leon koje ima iz devetogodišnjeg braka s Lekom.

Posjeti Miss7.24sata.hr