It’s A Sign – lak za nokte koji pristaje uz horoskopski znak

dm.hr
Svaki horoskopski znak ima svoj vlastiti temperament. Za odabir odgovarajućeg laka za nokte usudit ćemo se pogledati u zvijezde. Ove boje pristaju uz 12 znakova zodijaka.
Vidi originalni članak

Ovan (21. ožujka do 20. travnja)

Ovan bi povremeno želio glavom kroz zid. Za ovnove je karakteristična i želja za djelovanjem te njihova kreativna i optimistična priroda. S crvenim noktima u zavodničkom tonu trend IT UP UV Powergel laka za nokte - br. 060 svi će pogledi biti usmjereni u žene rođene u znaku ovna!

 

Bik (21. travnja do 20. svibnja)

Bikovi sa svojim beskrajnim strpljenjem i pouzdanošću uvijek stoje čvrsto na zemlji. Ova praktična narav to dokazuje i odabirom boje laka za nokte te će s nježnom bojom masline poput s.he stylezone colour&style gel-like'n ultra stay laka za nokte – br. 322/417 obogatiti svaki outfit. Gelasta formulacija osigurava ultimativnu trajnost.

 

Blizanci (21. svibnja do 21. lipnja)

Smioni, komunikativni i nesputani - blistav blizanac sjaji na svakoj proslavi i brzo započinje razgovor s drugim osobama. A kako se ne bi isticao samo svojom društvenošću, potrebna mu je prava boja na noktima! S uočljivom žutom bojom poput trend IT UP N°1 laka za nokte - br. 174 sa sjajnim naglaskom ovaj će zračni znak svima ukrasti show.

 

Rak (22. lipnja do 22. srpnja)

Rakovi su povučeni i osjetljivi. Osobe rođene u znaku raka smatraju se introvertima i ne vole biti u centru pažnje. Iza njihove povučene naravi skriva se brižan i obiteljski karakter koji se uvijek želi dobro osjećati u svojoj koži. Prirodni i jednostavni lookovi su upravo ono što odgovara ovom horoskopskom znaku. Decentan lak za nokte u nježnoj nude pink boji poput trend IT UP UV Powergel laka za nokte - br. 024 pružit će noktima jedinstveno lijepu boju te će dati sjaj ženstvenoj strani raka.

 

Lav (23. srpnja do 23. kolovoza)

Osobe rođene u znaku lava imaju mnogo snage i pršte energijom. Ovaj neustrašivi vatreni znak je ekstrovertiran i rado se nalazi pod svjetlima reflektora. Stoga bi u izboru lakova za nokte trebali posegnuti za snažnim i sjajnim bojama poput jarko narančastog laka za nokte  s-he colour&style gel-like’n ultra stay lak za nokte – br. 322/405.

 

Djevica (24. kolovoza do 23. rujna)

Djevica je zahtjevna i kritična promatračica. Svojim analitičkim pristupom niže poslovne uspjehe i uvijek je spremna na rad. Besprijekorni, decentni nastup je djevici posebno važan. U stilu djevice trend IT UP N°1 lak za nokte - br. 168 u tamnoj i suzdržanoj smeđoj boji zaokružit će svaki outfit za posao i slobodno vrijeme. S prilagođenim ravnim kistom nanošenje laka za nokte bit će dječja igra.

 

 

Vaga (24. rujna do 23. listopada)

Vagu odlikuje njeno uravnoteženo i optimistično zračenje. Ovaj horoskopski znak trudi se uvijek postići harmoniju i pun je razumijevanja. Razboritost u kombinaciji s uravnoteženim razumijevanjem stila potaknut će vagu na odabir klasičnih boja poput ženstvene pink boje. trend IT UP N°1 lak za nokte - br. 172 osvaja dugom trajnošću i dobrom moći prekrivanja.

 

Škorpion (24. listopada do 22. studenoga)

Škorpioni su nasrtljivi i snažne volje. Osobe koje su rođene u znaku škorpiona često su sve drugo samo ne nježne, ali ih odlikuje iskrena i autentična narav. Njihova životna krilatica bi mogla biti: „Sve ili ništa“. I  u skladu s njom oni odabiru svoju boju laka za nokte i to zasićenu i ujedno mističnu crnu boju trend IT UP N°1 laka za nokte - br. 020 s dobrom moći prekrivanja i sjajnim izgledom.

 

Strijelac (23. studenog do 21. prosinca)

Strijelci su energični i znatiželjni. Uz to ih karakterizira njihova direktna i kozmopolitska narav koju uvijek rado začine porcijom dobrog raspoloženja. Strijelac voli na noktima neuobičajenu boju. trend IT UP N°1 lak za nokte - br. 164 sa svojim jarkim i ujedno sjajnim tonom ljubičaste boje savršeno se uklapa u shemu boja ovog vatrenog znaka. Lak za nokte marke trend IT UP je veganski i dostupan je u praktičnom mini formatu za ponijeti.

 

Jarac (22. prosinca do 20. siječnja)

Jarci slove kao ambiciozan, odgovoran i produktivan horoskopski znak. Ovaj zemljani znak snažne volje teži mnogo čemu, ali se uvijek kritički posvećuje i razmišlja o svim novim izazovima. Jarci se u odabiru stajlinga oslanjaju na klasike i ne osvrću se na kratkoročne trendove. Nude tonovi poput s-he colour&style perfect nudes laka za nokte – br. 320/060 s nježnim blistavim efektom odgovaraju ovom linearnom i prisebnom stilu te naglašavaju ljubav prema tradiciji. 

 

Vodenjak (21. siječanj do 19. veljače)

Osobe rođene u znaku vodenjaka su dubokoumne, sanjive i zrače tajanstvenom aurom. One su zračni znak i njima dominira planet Uran. Osim što su zamišljeni, vodenjake karakterizira i njihova društvena narav. Silni termini im s vremena na vrijeme mogu postati previše. Oni se vraćaju elementu vode i odabiru plavu boju laka za nokte koja podiže energiju. Posebno lijepo djeluje lak za nokte u boji traperica poput s-he colour&style gel-like'n ultra stay laka za nokte - br. 322/396. Gelasta formulacija osigurava ultimativnu trajnost do deset dana.

 

Ribe (20. veljače do 20. ožujka)

Osobe rođene u znaku ribe su posebno maštovite, kreativne i vole sjaj. A za posebnu prigodu neće susprezati od šljokica, upadljivih boja ili otkačenih materijala. Kako bi taj look bio potpun, najbolje odgovara trend IT UP Royal Nude lak za nokte - br. 010 biserno bijele boje. Oslanjajući se na nježan i ujedno upadljiv sjaj bisera ova boja laka za nokte ne samo da savršeno pristaje ribi i njenoj naravi, već i uz svaki još ovako ekstrovertirani look.

 

Zvijezde su potpuno u znaku šarenih i izraženih noktiju!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr