Issa Home nas je oduševio profinjenim i romantičnim komadima za dom

Instagram @issahome Foto: Instagram @issahome, podlošci za nakit i kozmetiku te skulptura
Vidi originalni članak
  • Naš dom je mjesto na kojem želimo biti maksimalno opušteni, a to znači da želimo imati detalje u domu koji nam unose veselje
  • Volimo podržati domaće brendove, a ISSA HOME u svojoj kolekciji ima prekrasne i ženstvene dodatke za dom
  • Od vaza, podložaka za nakit ili kozmetiku preko malih skulptura, ovaj brend ima šaroliku ponudu

Volimo unositi promjene u dom, a upravo maleni, slatki detalji su ti koji čine najveću razliku između običnog i posebnog. Naišli smo na brend ISSA HOME koji nas je privukao predmetima za uređenje doma. Od podložaka za nakit ili kozmetiku preko vaza i onog najposebnijeg - skulptura, svi predmeti pršte ženstvenošću, romantikom i elegancijom. Jednostavni i decentni, ali opet uočljivi i privlačni - ovaj brend je ono čemu često žudimo. 

"Ideja za pokretanje brenda došla je prošlo ljeto, nakon nekoliko mjeseci istraživanja, koji je to materijal, što se sve može s njim. Na početku sam radila samo jedan proizvod i tu testirala što se sve može pa sam postepeno uvela i druge. Nisam imala nikakvu viziju ni očekivanja, samo sam krenula u to *i istraživala svoju kreativnost. Poklanjala sam svoje proizvode prijateljicama, sestri, rodbini te su svi imali jako pozitivne komentare i to mi je to bio vjetar u leđa, a onda sam odlučila krenuti u ozbiljnijem smjeru. Uvijek su mi draže rukotvorine, nekako mi je posebnije poklanjat dragim osobama nešto što je ručni rad", kazala nam je Barbara Paladin koja stoji iza brenda. 

Iako je prva pomisao da je ime brenda povezano s otokom Visom, Barbara kaže kako ime nema neko posebno značenje već je htjela nešto kratko i pamtljivo, a ISSA joj je bili - savršeno. Sve u vezi s brendom je krenulo iz želje za originalnošću i posebnošću. "ISSA HOME je ručno izrađena elegantna i funkcionalna dekoracija za svačiji dom. Svaki proizvod napravim svojim rukama sa srcem, i presretna sam kada dobijem pozitivni feedback od ljudi koji su kupili moje proizvode. ISSA HOME za mene više od lijepog dizajna", otkrila je Barbara. 

Proizvodi koje Barbara izrađuje su mješavina gipsa i akrilne smole na vodenoj bazi bez kemijskih otapala, a samim time su ekološki prihvatljivi. Nakon sušenja predmet postaje čvrst i otporan. "Sve boje miješam od 3 primarne što znači da je nemoguće dobiti istu nijansu dva puta tako da je svaki komad unikatan. Svaki komad izrađujem po narudžbi, boje miješam ručno, a proizvodi mogu biti jednobojni, mramor efekt, Terazzo ili sa zlatnim listićima", istaknula nam je Barbara. Otkrila nam je i koji proizvod joj je favorit, a to je Daydreamer. 

Proizvode možeš naručiti na Instagramu, a za izradu je potrebno od 3 do 5 dana i svi proizvodi se mogu personalizirati po želji. 

Posjeti Miss7.24sata.hr