Ispuni anketu i osvoji putovanje u čarobni Egipat za dvoje! Koga ćeš povesti sa sobom?

PR/WhatsApp
Vidi originalni članak
  • I ove godine miss7 dodjeljuje Woman’s Choice nagrade brendovima koje su žene odabrale kao njima najdraže
  • Ove godine čitateljice koje ispune anketu i otkriju nam svoje top brendove nagrađujemo putovanjima Megabona
  • Jedna od sretnica imat će priliku posjetit čarobni Egipat, a što ju očekuje na tom putovanju otkrivamo ti u nastavku

Ovogodišnja novost Woman's Choice nagrada jest da čitateljice koje ispune anketu i povjere nam svoje omiljene brendove, nagrađujemo predivnim putovanjima u suradnji s Megabonom, ovogodišnjim partnerom nagradnog natječaja. Megabon će, u suradnji s ETI putovanja, d. o.o., jednu čitateljicu s pratnjom po izboru počastiti s all-inclusive tjednim putovanjem u predivni Egipat! Možda ćeš upravo ti biti sretnica koja će osvojiti to putovanje. Koga ćeš povesti sa sobom? ;) 

 

A evo kamo te točno vodimo! Hotel Grand Resort je izgrađen u maurskom stilu te raspolaže s nevjerojatnih 828 soba. Ondje te očekuje vrhunska usluga i all inclusive doživljaj koji uživa nesmetano uživanje u hrani i piću tokom cijeloga dana.Posebnu draž ovom kompleksu daje prostrani bazen idealan za odmor i opuštanje. Ispijanje koktela pored bazena čini se kao idealna solucija za bijeg od zime i tmurnog vremena. Hotel se nalazi u egipatskom ljetovalištu Hurgada, smještenom na morskom tjesnacu uz Crveno more.

Riječ je o turističkoj destinaciji poznatoj po lijepim pješčanim plažama i toplom moru. Pravi je raj za sve ljubitelje ronjenja budući da je podvodni svijet prepun šarenih koralja i egzotičnih riba. No, čak i ako nisi ljubiteljica dubina, Hurgada će ti ponuditi dovoljno sadržaja. Također, riječ je o vrlo slikovitom gradu koji je izvrsna kulisa za dojmljive fotografije s putovanja.Za sve romantičarke, ovo turističko mjesto je nadaleko poznato po prekrasnim zalascima sunca. A mogu li se mjeriti s onima na našoj obali morat ćeš nam javiti kada postaneš dobitnica ove nagrade. Sve što trebaš učiniti je odgovoriti na pitanja u anketi i otkriti nam svoje favorite!

Pravila nagradnog natječaja možeš pročitati OVDJE.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr