Isprobala sam aplikaciju koja skida makeup!

miss7
Vjerovala ili ne, jedan muškarac je izmislio aplikaciju koja skida make up s djevojke kada je slikaš. Dakle, ne znam bih li se smijala ili plakala? U svakom slučaju, stavila sam je na testiranje.
Vidi originalni članak

Iz nekog razloga ljudi (pretežito muškarci) pretpostavljaju da se žene koje uživaju u korištenju make upa (a.k.a. ME) ne usuđuju pojaviti u javnosti bez make upa jer su ili a) nesigurne ili b) gabori. Ipak, nerijetko se zaboravlja da postoji i opcija c) da jednostavno volimo make up i time ne pokušavamo ništa prikriti ili sakriti. Slažem se da je fenomen konturiranja sa sobom doveo vrlo diskutabilne make up transformacije koje čak i meni ulijevaju strah u kosti, ali imaš li svejedno pravo zaključiti da je ta djevojka ili žena "prevara"?

Kad ti je highlight poppin...

Upravo je jedan takav pametnjaković zasukao rukave i stvorio aplikaciju koja briše make up s lica bilo koje djevojke - u videu i na slici! Ashot Gabrelyanov (komotno ga možemo zvati i Asshole.) aplikaciju je nazvao MakeApp i sada svim korisnicima iOS sustava omogućuje da samo za 0,99 dolara skinu make up s lica djevojke koja im je zapela za oko, da se ne daj bože ne bi zaljubili u rugobu. Asshole je, sigurna sam, super unovčio svoju malu aplikaciju, ali morat ću ga razočarati - tehnologija ti je super, štoviše jako impresivna, ali većinu žena još fino poružnjuje. 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Još 0,99 dolara sletjelo je u njegov džep od mene, a ja sam se za zadatak dobro pripremila - nanijela sam nešto jači, festive make up i uzbuđeno čekala da vidim kako će me "ogoliti". Snimila sam tipičan make up selfie video i čekala par minuta da mi skine sav make up. Rezultat je bio... frapantan. Eno, zbilja sam vidjela sebe s aplikacijom obrisanim make upom, bez ikakvih glitcheva, ali pritom sablasno bijelom, s nadodanim prištićima, pretjerano počupanim obrvama i bez trepavica. Da, izgledam svjetski ružno, ne bi se takla štapom. Naravno, brže bolje snimku sam poslala momku s kojim se viđam, da ga poštedim svoje ružnoće prije nego zabrije da sa mnom želi nešto super ozbiljno. Međutim, u nekoliko minuta sam dobila poruku: "ti uopće ne izgledaš tako bez make upa!", na što smo se oboje složili da nam je drago. 

Jeleni se sasvim pogubio sa skidanjem make upa s očiju

S druge strane moram priznati da se slika ipak čini malo vjerodostojnijom iako nije uspio skinuti highlight s lica (oh yeeeah!) i šminku nije baš "počistio" do kraja. Čisto sprdancije radi, otišla sam na nekoliko profila naših poznatih curki i poskidala fotke da ih provučem kroz infamous aplikaciju. I Seve i Jele i Lana nakon skidanja make upa izgledale su blago zombijasto, a vidjela sam njihove slike bez make upa već stotinu puta i stvarno ne izgledaju tako. Što me dovodi samo do jednoga zaključka...

Svi smo vidjeli Seve bez make upa i puno je ljepša nego ovdje!

LJUBAV Išla sam na tarot da mi prorekne budućnost!

Dragi Asshole, i svi ostali muškarci koji su toliko zatucani da moraju kupovati aplikaciju da bi curu vidjeli bez make upa, aplikacija ti baš ne radi. Ali dobar pokušaj.

Uopće neću komentirat ovo.

Posjeti Miss7.24sata.hr