Imaš slovo „V“ na dlanu? Baš si srećkovićka!

Thinkstock / Spencer Davies
Čitanje iz dlana? Neki iz linija na našim dlanovima iščitavaju odgovore na životna pitanja, drugima je to tek besmislica za praznovjerne, dok mi kažemo: baš je zabavno!
Vidi originalni članak

Bez obzira u koju grupu ti spadaš, hiromantija je nešto zanimljivo i svatko će, budimo iskrene, htjeti saznati što mu sve piše na dlanu. Čak i ako je to zafrkancija. Kao što već znaš, hiromantija je čitanje sa dlana, odnosno istraživanje linija dlana kako bismo otkrile što nas očekuje u životu i hoće li nam se nasmiješiti sreća. Premda ne zamjenjuje težak i naporan rad, mogle bismo se složiti da nije na odmet saznati kakve planove ima budućnost za nas. S pomoću hiromantije možemo škicnuti u budućnost, može nam otkriti potencijalne prepreke te nas bolje pripremiti za prepreke koje nam priprema sudbina. Osobito kad je riječ o ljubavi, uspjehu i novcu.  

Zanimljivo je da na dlanu postoji određena linija koja ti može otkriti hoćeš li postati milijunašica i hoćeš li imati bezbrižan ljubavni život ili ćeš bauljati siromašna i slomljenog srca. Ta posebna linija je u obliku slova „V“. Premda se može pojaviti bilo gdje na tvom dlanu, smatra se da je najbolje ako se pojavi na liniji srca, odnosno prema kraju dlana. 

Vidiš li slovo V na dlanu? Ako ga vidiš, pogledaj sada što to znači za tebe…

Kad govorimo o hiromantiji, linija srca (odnosno linija koja se proteže od kažiprsta do ispod malog prsta – ravno ili zakrivljeno) smatra se jednom od najvažnijih. Zapravo, to je jedna od četiri glavne linije koju „čitači dlana“ proučavaju kad žele predvidjeti budućnost. 

Linija srca odgovorna je za otkrivanje informacija koje se tiču ljubavnog života, odnosno hoćemo li ostati solo ili biti u sretnom braku. Zapravo, na osnovu te linije, „čitači“ ti mogu reći sve o tvom ljubavnom životu – čak i ako ne znaju tvoju prošlost. 

Međutim, određena crta koja oblikuje poseban oblik nalik slovu „V“ ne samo da govori o budućem ljubavnom životu, nego i o bogatstvu! Ova linija može ti dati ozbiljan uvid u vrstu materijalnog bogatstva koje ćeš posjedovati - zajedno s ljubavnim prosperitetom. Pogledaj što ti sve linija srca može otkriti: 

• Ako vidiš česte prekide na srčanoj liniji neke osobe, to može značiti da je ta osoba pomalo mlaka. Ne razmišlja dvaput prije nego promijeni osjećaje prema nekome – i to s neznatnim ili znatnim razlogom. Prekidi također ukazuju na prošle veze, što znači da su gotove ili da prolaziš kroz prekid veze. 

ZANIMLJIVO Što o tebi govori duljina prstiju na ruci?

Što se tiče „V“- oblika koji može biti na tvojoj liniji srca, to može značiti više stvari: 

• Za početak, ovaj specifičan V-oblik ukazuje na činjenicu da imaš neki nedovršen posao. To može biti bilo kakav posao – emotivni ili praktičan. Osim toga, prisutnost slova „V“ također može značiti da još moraš proći kroz neke stupnjeve osobnog razvoja. 

• Ako imaš „V“ na dlanu, to znači da si ekstremno sretna osoba koja će uspjeti u životu i zaraditi puno novca. Sreća će ti se nasmiješiti i bit ćeš blagoslovljena prijateljstvima s najboljim mogućim ljudima. 

• Prijatelji koje ćeš imati tijekom života podržavat će te i pokazati se pouzdanima – bit će uz tebe u svim usponima i padovima tijekom tvog života. 

• U hiromantiji slovo „V“ također znači da ćeš gotovo sigurno zavrijediti ime i slavu u društvu iz raznih dobrih razloga. 

• Međutim, neće uvijek sve biti ružičasto i lijepo u tvom životu, jer navedene stvari će se dogoditi tek u kasnijem stadiju života. I to u dobi nakon 35 godina, tvrde stručnjaci za hiromantiju, doći će do poboljšanja u tvom životu. 

Ako nemaš slovo „V“ na dlanu, ne brini! Tvoj život će biti dobar dok god imaš pravi stav i naporno radiš kako bi ostvarila zacrtane planove! 

Posjeti Miss7.24sata.hr