Ima li barem tjedni horoskop dobre vijesti za nas? Ima - ako si bik, jarac, vodenjak ili škorpion

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Sretna vam nova godina! Ne, bez brige, koronavirus nije nam udario na mozak!
  • Naime, s početkom proljeća započela je i astrološka godina – i to s ulaskom sunca u vatreni znak ovna
  • Imaju li barem zvijezde neke dobre vijesti za nas u predstojećem tjednu?

Kozmički godišnji ciklusi počinju uvijek u vrijeme proljetnog ekvinocija (= proljetna ravnodnevica). U tijeku je mladi mjesec u ovnu, koji prenosi osjećaj promjene i nade – upravo ono što nam sada treba! Naime, ni jedna zima ne traje vječno…

Ovan

Imaš puno energije i snage – i potrebna ti je zbog svih stvari koje te očekuju. Na poslu imaš dosta problema, ali zbog svojih izvrsnih organizacijskih sposobnosti uspjet ćeš prevladati sve poteškoće. To će ti i se i financijski isplatiti. Razmišljaš se rastati od nekoga ili nečega? Sada je pravo vrijeme za to – nemoj oklijevati!

via GIPHY

Bik

Čarobni trenuci: postoje trenuci u kojima dobiješ nevjerojatnu dozu samopouzdanja i sve ti uspijeva! Sada je pravi trenutak da poradiš na ostvarenju svog sna! Zavrijedila si to! Savjet: uzmi si dovoljno vremena za svog dragog – ljubav te također pokreće.

Blizanci

Tvoja veza je u vrlo intenzivnoj i emocionalnoj fazi. Želiš svog dragog samo za sebe i nisi više otvorena kao inače. Jednostavno želiš snažniju vezu. Dobro da je tvoj partner na tvojoj valnoj duljini! S jednom prijateljicom razvit ćeš osobito uzak odnos.

Rak

Čarobna riječ glasi: „molim“! Ovaj mjesec je ta riječ još važnija nego inače – osobito ako želiš postići nešto bez da naletiš glavom u zid. Daj ljudima oko sebe osjećaj da su ti važni i vrijedni te da cijeniš njihovo mišljenje. To pomaže u ovim teškim vremenima.

via GIPHY

Lav

Društveni život je zamro i uopće nisi jako tužna zbog toga. Zapravo će ti jako odgovarati da si malo u miru sama sa sobom. Neke lavice moraju još preboljeti prekid; pa će im ovo „samovanje“ dobro doći kako bi se pomirile sa svime. Sjajan novi početak je vrlo blizu – vidjet ćeš!

Djevica

Ono što je sada najvažnije: razgovori! Pričaj sa svojim prijateljicama, rodbinom, kolegama i kolegicama. To će ti pomoći da vidiš život u pravom svijetlu. Razgovor će ti pomoći bolje od koktela ili tablete za spavanje. Ako si u vezi, očekuje te tjedan pun ljubavi.

Vaga

Zabave i kulturna događanja izvan kuće jako ti nedostaju. Nisi navikla biti kod kuće pa ćeš biti prilično živčana. Neće ti biti lako u ovoj situaciji. Međutim, vidiš šansu u telefonskim razgovorima s majkom ili tetom i bakom koje dugo nisi čula. Također bi mogla srediti svoje ormare, početi pisati dnevnik ili si pronaći neki hobi koji možeš raditi kod kuće – i sve će biti OK.

via GIPHY

Škorpion

Za druge ćeš biti velika sestra koju bi i ti rado imala (ili je, srećom, i imaš)! Tvoj potpora bit će enormno važna drugim ženama te ćeš se dobro osjećati zbog toga. Win-win za sve! Tvoj partner pokazat će svoju najbolju stranu pa ćete zajedno biti nepobjedivi! Savjet: malo vježbanja kod kuće ne biti škodilo!

Horoskopski dobrice Za 3 horoskopska znaka može se reći da su pravi anđeli. Jesi li među njima?

Strijelac

Posao će ti pričinjavati zadovoljstvo i odvraćati misli od ove neugodne situacije – a kolege će te obožavati, što će te dodatno motivirati. Bit ćeš puna šarma, diplomacije i odlučnosti – sve čega se prihvatiš, uspjet će ti. Možda bi jedino ponekad trebala malo više slušati, a manje govoriti.

Jarac

Znaš da si dobra. Sada će to primijetiti svi drugi – osobito kad riješiš probleme koji njih jako živciraju, ali nitko se ne želi time baviti. Za vikend te očekuju romantični trenuci. Ako si solo, vikend je također obećavajući. Premda bi rado išla u šoping, nemoj! Ostani kod kuće – pazi na sebe i druge!

via GIPHY

Vodenjak

Home, sweet home! Imaš sjajne ideje za (pre)uređenje stana – sada ćeš napokon imati dovoljno vremena za to. Također ćeš investirati puno energije u svoju obitelj i harmoniju – dobri maniri, a osobito pouzdanost će ti biti najvažniji. Razgovaraj otvoreno sa svima o tome što želiš. Ljudi oko tebe ne mogu čitati misli!

ZVIJEZDE KAŽU... Pripadnice ova tri horoskopska znaka nepobjedive su i nikad se ne predaju!

Ribe

Pronalazak balansa između obaveza i ljenčarenja bit će ti veliki izazov – naime, Netflix & Co su veliko iskušenje. Imaš mogućnost razvijati se – npr. prakticiranjem joge, meditacijom ili tako da pomažeš drugima u ovoj teškoj situaciji. Vrijeme je da otkriješ svoj kreativni potencijal – drugima!

via GIPHY

 

Posjeti Miss7.24sata.hr