I to se događa! Doživio je toliko snažan orgazam da je oslijepio!

Getty Images
Pod određenim okolnostima orgazam može biti prilično opasan – jedan Britanac je nakon orgazma doživio kratkotrajno sljepilo zbog pucanja krvne žile!
Vidi originalni članak

Bio je to velik šok za 29-godišnjeg Britanca kad je nakon sladostrasnog orgazma odjednom oslijepio na lijevo oko. Odmah se odjenuo i odjurio u prvu bolnicu. Liječnici su postavili dijagnozu: zbog puknuća krvne žile ušla je krv u oko pa je došlo do sljepila! Nisu mogli pronaći razlog puknuća, pa su ispitivali mladića što je radio proteklih nekoliko sati. 

Kad je konačno rekao liječnicima da je vodio ljubav s partnericom, zagonetka je bila riješena: doživio je toliko intenzivan orgazam da su mu se mišići ekstremno napeli – što je stvorilo snažan pritisak na krvne žile te uzrokovalo njihovo pucanje. Nakon 24 sata tijelo je „razgradilo“ suvišnu krv pa je mladić potom progledao. 

To nije jedini slučaj 

Britanac nije prvi slučaj: još 2010. godine danski liječnici imali su slučaj u kojem je jednom gospodinu nakon orgazma također pukla žila te uzrokovala privremeno sljepilo. Očito je dečkima bilo jaaakooo dobro… 

Posjeti Miss7.24sata.hr