Ove boje su modni hit sezone, a jedna je omražena među ženama

Shutterstock/Getty
Vidi originalni članak
  • Boje su najbolji začin svakoj kombinaciji, a ove sezone spaja se nespojivo i poželjna je što maštovitija modna igra
  • Razdobljem pred nama vladat će dojmljive boje, kao što su crvena, narančasta, zelena, ljubičasta i plava
  • Ove će nijanse razbiti jesensko sivilo i unijeti vedrinu u tmurne dane

Živopisne boje postale su neizostavne u modnoj kolekciji gotovo svake moderne djevojke, a priča se neće promijeniti ni ove jeseni, koja nam donosi pravu modnu igru. U njoj možemo kombinirati različite nijanse, uzorke i materijale. Samo jedan detalj u dojmljivoj nijansi napravit će modni zaokret te začiniti čak i najjednostavniju kombinaciju. Vrlo je popularan i trend monokromatskog odijevanja, koji je postao još zanimljiviji uz privlačne tonove. 

Modna jesen u središte pozornosti ove nam je godine donijela široku paletu boja, među kojima se najviše ističu narančasta, crvena, ljubičasta, plava i zelena. Riječ je o dojmljivim nijansama zahvaljujući kojima nikad nećeš proći nezamijećeno. U nastavku otkrij po čemu je svaka od ovih boja posebna.

Crvena 

Posljednjih nekoliko godina crvena je boja postala jedan od najistaknutijih kolorističkih izbora svake sezone. Ove se jeseni ponovno našla u fokusu ljubiteljica mode. Crvena je moćna i uzbudljiva te ima jak vizualni dojam i donosi određenu energiju. Ako se želiš istaknuti u masi, idealan je odabir za ležerne i formalne kombinacije, a večernjim lookovima dat će željenu dozu ženstvenosti i seksepila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brita Bobetić (@brita0507)

Narančasta

Trend raskošnih boja istaknuo je sve nijanse narančaste među najpoželjnijima. Ova prava jesenska boja vrlo je zabavna i šik, no nije tajna da je ova boja mnogim ženama omražena, odnosno dosad je bila. Čini se da je to razdoblje iza nas jer vibrantne nijanse narančaste pretvoraju čak i najjednostavnije modele u komade s izraženim karakterom. Odlično izgledaju u kombinaciji s nebojama, a s nebeskoplavom, zelenom i crvenom napravit će malo drukčiji odmak od klasičnoga kombiniranja boja.

Plava

Popularnost ove boje zadržava se iz sezone u sezonu, a razlozi zbog kojih je toliko obožavamo su njezina svestranost i lakoća kombiniranja s drugim bojama i trendovima. Raskošni tonovi plave boje oplemenit će svaku modnu kombinaciju i osigurati spoj klasičnog i modernog izgleda. Od nježnih i pastelnih pa sve do tamnoplavih nijansi, trendi komadi u ovoj boji osigurat će svakom tvom outfitu eleganciju i profinjenost.
 

Ljubičasta

Ljubičasta je osvojila diljem svijeta zaljubljenice u modu koje su sklone odvažnim i neobičnim kombinacijama. Riječ je o nijansi koja je prilično izazovna kad je riječ o kombiniranju s drugim bojama i uzorcima. Zbog toga zahtijeva određenu dozu hrabrosti i modnih vještina. Ova boja klasične komade pretvara u istaknute moderne klasike, što je čini odličnim odabirom i za dnevne i za večernje outfite.

Zelena

Zelena je istodobno decentna i efektna, a zbog svoje široke palete nijansi istaknula se kao must have svake sezone. Predstavlja granicu između neutralnih i jakih boja, što je čini itekako poželjnom i praktičnom bojom u ormaru trendseterica. Odlično se slaže s neutralnim tonovima, zemljanim nijansama i jarkim bojama. Svakom modnom izričaju osigurava dozu osvježenja uz primjesu elegancije i glamura. 

Gotovo svakoj trendseterici iznimno je važno istodobno pratiti trendove u svijetu mode, stila i tehnologije, zbog čega sve češće biraju pametne telefone koji se uklapaju u njihov modni stil i koji mogu uskladiti s dnevnim i večernjim kombinacijama. Samsung se pobrinuo da najnovija linija S20 telefona bude u potpunosti prilagođena generaciji Z, kao njihovim najvjernijim korisnicima. Zato ne čudi da ovih pet trendi boja krasi novi pametni telefon Samsung Galaxy S20 FE

Svaka nijansa savršeno se uklapa u različite modne kombinacije, a najteži je korak izabrati samo jednu. No ako nisi ljubiteljica dojmljivih boja ili preferiraš jednostavnost i klasiku, ovaj pametni telefon dostupan je i u nebesko bijeloj nijansi, s kojom uvijek možeš igrati na sigurno. Poznata blogerica Paula Sikirić odabrala je nebesko zelenu boju, koju kombinira uz svaki outfit, a influencerica Brita Bobetić odlučila se za odvažniju nebesko crvenu nijansu u skladu s njenim karakterom. 

Osim neodoljivim bojama, koje odgovaraju svakom stavu, izgledu i osobnosti, Samsung Galaxy S20 FE osvojit će te i profesionalnom trostrukom kamerom, zahvaljujući kojoj možeš snimati fotografije čak i pri slabom osvjetljenju, a uređivanje i dijeljenje fotografija lakše je no ikad. Osim toga, ima velik prostor za pohranu fotografija te dugotrajnu bateriju.

Sponzorirani sadržaj: missMIND za miss7

Posjeti Miss7.24sata.hr