I ove godine sklopi #pinkypromiss s prijateljicom ili dečkom - kampanja koja je već spasila život 8 žena

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Zahvaljujući kampanji #pinkypromiss čak je osam žena otkrilo rak dojke u ranoj fazi i dobilo priliku za potpuno izlječenje
  • 2021. uz partnera Croatia osiguranje nastavljamo s istim ciljem: promocijom ranog otkrivanja raka dojke
  • Dosad su #pinkypromiss sklapale prijateljice, no sada ga mogu sklopiti i parovi 

Svjetski prepoznata i višestruko nagrađivana javno-zdravstvena kampanja #pinkypromiss nastavlja se i u 2021. godini u suradnji s Croatia osiguranjem i uz podršku komunikacijskih platformi lifestyle portala miss7. Zahvaljujući kampanji čak je osam žena otkrilo rak dojke u ranoj fazi i dobilo priliku za potpuno izlječenje, a 2021. nastavljamo s istim ciljem: promocijom ranog otkrivanja raka dojke. Cilj kampanje je podizanje svijesti o važnosti redovitog samopregleda dojki, jednostavne i brze metode koja može spasiti život i omogućiti rano otkrivanje raka dojke. Kroz projekt educirat ćemo te o bolesti i liječenju, ali i podsjećati na samopregled.  

Ambasadorica projekta je Marijana Perinić, spisateljica, komičarka, kolumnistica miss7 i pokretačica projekta 'Ženska priča' koji je prošle godine s humanitarnim karakterom zaživio kao talk-show na platformama miss7. Tijekom svake emisije gledatelji mogu uplaćivati donacije za borbu protiv raka dojke, što je svakako pravi razlog da Marijana postane ambasadorica ovog važnog projekta. 

Obećaj, otkrij, ozdravi 

Tema ovogodišnje kampanje je: Obećaj mi. Obećanje nije i ne smije biti prazna riječ već obveza da ćemo učiniti ono što se od nas traži, a ono koje dajemo uz #pinkypromiss neizmjerno je važno jer ponekad znači i sačuvan život.      

Ove godine pozivamo i muškarce da svoje supruge, djevojke, partnerice podsjete na samopregled. Dosad su #pinkypromiss sklapale prijateljice, no sada ga mogu sklopiti i parovi - on se obvezuje da će je podsjećati, a ona da će se pregledati. U kampanju će se uključiti i poznata lica te miss7 kolumnisti poput Nevene Rendeli, Andree Andrassy, Brune Šimleše, Domagoja Kneževića, Vedrana Boškovića... 

U sklopu kampanje lansiran je i poseban microsite na kojem možeš pronaći sve informacije o samopregledu kao i o samom raku dojke. Klikom na link tvoja prijateljica i ti možete dati #pinkypromiss da ćete se podsjećati na redoviti samopregled, a ove godine pozivamo i muškarce da podsjete drage žene u svom životu na pregled koji život znači.  

Posjeti Miss7.24sata.hr