I one imaju trbuščić: Fotke fitness modela koje niste očekivali

Getty Images
Mislili ste da su fotografije kojima se svakodnevno divite jedina istina o njihovom izgledu? Varate se...
Vidi originalni članak

Bilo da ste ljubitelj Facebooka ili vam je ipak draži Instagram, sigurno ste i sami već primijetili neobičan trend koji je zavladao ovim društvenim mrežama. Naime, kao da je bespućima Interneta odjednom zavladala neka nova generacija fitness gurua.

Ljepotice s nevjerojatno isklesanim tijelima neumorno dijele savjete za zdrav i aktivan život, ali i pomalo vas bacaju u depresiju svojim selfiejima koji u prvi plan stavljaju upravo rezultate neumornog vježbanja i pravile prehrane. Ponekad vam se čini da i uz najbolju volju nikada nećete ugledati takav odraz u ogledalu (osim ako pored vas stane glavom i bradom jedna od tih blogerica).

Ipak, i same su shvatile kako u nastojanju da potaknu svoje pratitelje na zdrav život često postižu suprotan efekt i stvaraju potpuno nerealnu sliku "savršenog" izgleda. Zato su ujedinile snage i odlučile otkriti kako izgledaju u trenucima kada se ne fotografiraju za Instagram i druge društvene mreže.

Zanima vas? Ove fotografije su dokaz da su i one samo ljudi, baš poput vas (nas):

"Fotografija na lijevoj strani snimljena je dan prije mog vjenčanja, a fotografija desno je snimljena... Samo dvije minute nakon!", napisala je blogerica pod imenom Anna Victoria te istaknula kako svatko od nas, kada je u pitanju poziranje pred kamerama, ima dobre i loše kutove.

"Ja 1% vremena i ja 99% vremena", napisala je ispod druge fotografije iste tematike.

Da je prirodan izgled opet na cijeni dokazala je i objavivši selfie bez šminke snimljen iz "lošeg ugla".

I Jen Widerstrom se pridružila zanimljivoj akciji te je pratiteljima otkrila kako izgleda kada ne pozira.

Posjeti Miss7.24sata.hr