I danas dijelimo super nagrade: osvoji Tommy darovnu karticu i uživaj u šopingu za Valentinovo

Igor Šoban/Pixsell
Vidi originalni članak
  • Veliki Valentinovo giveaway nudi ti jedinstvenu priliku da svaki dan sudjeluješ u našim nagradnim natječajima na Instagramu i osvajaš nagrade
  • Danas u suradnji s trgovačkim lancem Tommy poklanjamo 3 darovne kartice od 25 € koje možeš iskoristiti u bilo kojoj Tommy trgovini diljem Hrvatske
  • Zvuči kao odlična prilika da kupiš sve potrebne namirnice za pripremu valentinovske večere za sebe i voljenu osobu? Posjeti miss7 profil na Instagramu i uključi se u nagradni natječaj

Jedan od omiljenih trgovačkih lanaca - Tommy može se pohvaliti titulom maloprodajnog tržišnog lidera u Dalmaciji, kao i s 226 prodajnih mjesta u Hrvatskoj, rasprostranjenih u 9 hrvatskih županija i gradu Zagrebu. Tommy intenzivno radi na pružanju potpore domaćoj proizvodnji, a dokaz toga je i preko 70 % zastupljenosti hrvatskih proizvoda na policama Tommy trgovina.

Tommy robne marke raspolažu širokim asortimanom proizvoda u gotovo svim kategorijama. Na taj način svojim kupcima Tommy nudi raznovrsnost i pouzdanost te osigurava idealan omjer cijene i kvalitete. Tommy putem svojeg službenog webshopa nudi i opciju online šopinga i dostave na kućnu adresu, kao i uslugu naruči & pokupi koja će ti pomoći da uštediš vrijeme.

U Tommy trgovinama te očekuje bogata ponuda uvijek svježeg voća i povrća, pekarnica, zdravi kutak, meso, delikatese, mliječni proizvodi i jaja, slatkiši i grickalice, konzervirani proizvodi i juhe, tjestenine, riže i njoki, pića, umaci i začini, smrznuta jela i brojne druge namirnice, kao i proizvodi za kućne ljubimce, djecu, proizvodi za njegu i higijenu, domaćinstvo i drugo.

Drugim riječima, Tommy prodavaonice su #TvojeMisto za sve što ti je potrebno u pripremi savršene valentinovske večere za svog dragog ili dragu. Kako bi svoju voljenu osobu iznenadilo/la za Dan zaljubljenih, Tommy ti poklanja darovnu karticu u vrijednosti 25 € koju možeš iskoristiti u bilo kojoj Tommy trgovini diljem Hrvatske.

Ovog puta razveselit ćemo čak 3 osobe koje imaju priliku osvojiti Tommy darovnu karticu, a sve što trebaš napraviti kako bi ušla u bubanj za izvlačenje nagrada je posjetiti miss7 profil na Instagramu i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @tommyprodavaonice, lajkati objavu nagradnog natječaja i u komentaru označiti jednu osobu kojoj bi rado nešto kupila u Tommyju od osvojene nagrade.

Nagradni natječaj na Instagramu traje do nedjelje, 12. veljače 2023. u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnike slučajnim odabirom. Sretno!

Posjeti Miss7.24sata.hr