Harvey Norman – nova adresa za moderan namještaj

Poznati svjetski trgovački lanac namještaja, elektroničke i računarske opreme Harvey Norman otvorio je 18. listopada svoju prvu trgovinu u Hrvatskoj. U zagrebačkom trgovačkom centru King Cross Harvey Norman prostire se na 9.000 kvadratna metra, a otvaranju je prisustvovao Milan Bandić i veleposlanica Australije u Hrvatskoj Bevery Mercer.
Vidi originalni članak

Ovu uspješnu trgovinu osnovali su 1982. godine u Sydneyju u Australiji Gerry Harvey i Ian Norman, a u svojoj ponudi nudi kvalitetan i najmoderniji namještaj, najbolje električne aparate, najsuvremeniju računarsku opremu i još čitav niz drugih artikala po prihvatljivim cijenama. U svojoj ponudi kvalitetnih proizvoda, Harvey Norman će nastojati uključiti što veći broj domaćih proizvođača i time poduprijeti razvitak hrvatskog gospodarstva. Harvey Norman svoje prodavaonice ima u Australiji, Novom Zelandu, Singapuru, Maleziji, Sloveniji i Irskoj.

„Oduševljeni smo jer smo konačno otvorili prvu trgovinu Harvey Norman u Zagrebu. Hrvatska je idealno područje za naše poslovanje, pogotovo zbog toga jer postoji puno sinergije između hrvatskog i australskog načina življenja. Trgovina u Zagrebu bit će jedna od najljepših trgovina u grupaciji Harvey Norman, pa se veselimo da ćemo vam moći ponuditi široku paletu inovativnih i iznimnih proizvoda po nadasve pristupačnim cijenama i dijeliti s vama naše znanje i iskustva. Radujemo se vašoj posjeti našoj trgovini“, istaknula je Jo Wieden, generalna direktorica Harvey Normana.

Harvey Norman će prvo otvorenje u Hrvatskoj proslaviti i posebnim Festivalom. Tijekom tri dana festivala, u trgovini će po posebnim cijenama biti svi proizvodi za dom, uključujući i najnoviju ponudu električkih proizvoda, računala, bijele tehnike, kuhinja, spavaćih soba i još puno toga. Po simboličnoj cijeni od 1 kune posjetitelji će moći kupiti šećernu pjenu, kokice i slične poslastice, a sav prikupljen novac bit će doniran Klinici za dječje bolesti u Zagrebu.

Posjeti Miss7.24sata.hr